2777
2789
عنوان

سلام چرا اینقدر دنیا حالش خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 22 پست

ب نظر من الان فقط خدا باید یه کاری بکنه

مردم ک مراعات نمیکنن.تعطیل کردن بشینن خونه کمتر شه بدتر رفتن سفر

مسئولینم ب فکر مردم نیستن.تازه میگن سرم و دارو دارن صادر میکنن سودش زیاده

فقط خوده خدا کمک کنه شر این ویروس کم شه

*لطفا یک دقیقه این متن را بخوانید* بازار ها رونق ندارد؟ کاسبان و تجار سود نمیکنند؟ گرفتار مریضی ه ...

بله درست دیگه هیچ کسم خوب نمیشه مگر امام زمان بیاد

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

*لطفا یک دقیقه این متن را بخوانید* بازار ها رونق ندارد؟ کاسبان و تجار سود نمیکنند؟ گرفتار مریضی ه ...

ظهر الفساد فی البر والبحر بما کسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلهم یرجعون.

خودم دختر دارم

وقتی به اونا فک میکنم حالم بد میشه،میگم ادم بچش بکشه بهتره بده دست اونا

سرزنشم نکنید واقعا دلم داره میترکه

حدایا تا کی ظلم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

همه باهم دعا کنیم تو این روزا برای ظهور  امام زمان بلکه همه ما راحت بشیم کشورا مظلوم راحت بشن از دست ظالمان

خودم دختر دارم وقتی به اونا فک میکنم حالم بد میشه،میگم ادم بچش بکشه بهتره بده دست اونا سرزنشم نکنی ...

من امشب فیلم دیدم چقد سه تا زن زدن چون نافرمانی کردن خدا لعنتشون کنه

خدایا خودت کاری کن به امام حسین به حق دل زینب به حق طفل شش ماه امام حسین حق حضرت عباس یار با وفا امام حسین ب داد مردم جهان برس ما ابرو ب درگاهت نداریم امام ما که دارن واسطه کردم جوابمون  بدی به اسمت قسم دیگه دلامون شاد نیست دیگه رنگ شادی ندیدیم

من امشب فیلم دیدم چقد سه تا زن زدن چون نافرمانی کردن خدا لعنتشون کنه

حالاست که باید قدر سردار شهید و شیر دل رو بدونیم ،اگه رشادت های ایشون و سربازهاش نبود شاید ماهم طعمه داعشیهای ملعون مث  طالبان میشدیم ،مخصوصاماهایی که تو شهر مرزی زندگی میکنیم،روحشون شاد.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....