2777
2789

مامانم واکسن زده امشب موندم خونشون دسته های عزاداری یکی یکی میان رد میشه ن تو این کرونا وشلوغی داداشم پسرشو برده هئیت نگاه کنن چقدر بگم چقدر قسم بدم چرا کسی جلوی اینارو نمیگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دسته ممنوعه.زنگ بزنید ستاد کرونا

واقعا فکر میکنی کسی میتونه به اینا حرف بزنه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
دسته ممنوعه.زنگ بزنید ستاد کرونا

فکر میکنی کاری میکنن اصلا مگه میتونن کاری کنن امشب از بهار خواب داشتم نگاه میکردم دسته در اومده بود بیرون پلیس اومد جوونا ربختن سرش فرار کردن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
مگه میشه خودشون نبینن وخبر نداشته باشن

میبینن محاله نبینن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
فکر میکنی کاری میکنن اصلا مگه میتونن کاری کنن امشب از بهار خواب داشتم نگاه میکردم دسته در اومده بود ...

هییییی☹

یعنی به فکر جونشونم نیستن امروز امار رفت بالای ۶۰۰نفر😔

من حلالشون نمیکنم استرسی که دارم نمیزاره باردار بشم جون عزیزامون بخاطرشون در خطره خدامیدونه چقدر سفارش میکنم چقدر دعوا میکنن با داداشم بخدا دیگه کم اوردم

هییییی☹ یعنی به فکر جونشونم نیستن امروز امار رفت بالای ۶۰۰نفر😔

نه دارم میگم پلیسه فرار کرد کم اورد جلوشون