2777
2789
آدم تعجب میکنه از طرز فکر بعضیا. بچه آوردنم خرافات کردن.. 

بعضیا مشکل دارن با همه چیز، ناسازگارن کلا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بحق حضرت علی اصغر دامن خانمای بی بچه سبز بشه 🤲🤲 با اجازه استارتر تورخدا برامنم دعا کنید ...

انشالله شفا پیدا میکنی عزیزدلم😍😍

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
لطفا نظرتون بدون توهین کردن بیان کنید

من توهینی نکردم 

نمیدونم کجای حرفم توهین بود واقعا 

چرا تو این سایت تا واقعیت میگیم همه ناراحت میشن؟

کی خوشحاله الان؟

من یا شما یا هزار نفر دیگه!

داریم همه چیز رو با چشم میبینیم اما باورش نمیکنیم

هزارلایک👍👍👍👍

💓

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
انشالله شفا پیدا میکنی عزیزدلم😍😍

قربونت برم الهی با دعای خیرت عزیزم

سه ساله گرفتارم بخدا 😭

الهی خدا همیشه پناهت باشه گلم😘

اللهم عجل لولیک الفرج یا صاحب الزمان ادرکنی 
بعضیا مشکل دارن با همه چیز، ناسازگارن کلا

اره طرف تو مخ نداشته ش فرو نمیکنه ک شاید من ندارم ولی این وضعش خوبه😯

دقیقا..!...

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
من توهینی نکردم  نمیدونم کجای حرفم توهین بود واقعا  چرا تو این سایت تا واقعیت میگیم همه ...

چرا خوشحال نباشیم 

چرا فک میکنی همه افسرده ایم 

چیو باید باور کنیم 

خداروشکر سالمیم کار می‌کنیم خرجمونو در میاریم لذتشو میبریم

برا حاجت همتون 10 تاحمد میخونم. برا منم دعا کنید بتونم بدون دارو زندگی پر از آرامش داشته باشم🙏

براتون آیت الکرسی خوندم انشاالله مشکلتون حل بشه.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
من توهینی نکردم  نمیدونم کجای حرفم توهین بود واقعا  چرا تو این سایت تا واقعیت میگیم همه ...

لطفا تاپیک استارتر منحرف نکنید صحبت سیاسی ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

اره طرف تو مخ نداشته ش فرو نمیکنه ک شاید من ندارم ولی این وضعش خوبه😯 دقیقا..!...

دقیقااااا