2777
2789

هزار بار همه باهم رفتامد کردیم قرار عقد گذاشته بودیم واسه بعد محرم صفر

بهش گفتم ماشین بگیر هزار بار بهش گفتم تا گرون نشده بگیر گوش نکرد پولشم داشتا

بعد چند روز پیش فهمیدم دوستش که شریکشم هسن ازش سواستفاده میکنه و چندساله به منفع دوستش کشیده کنار دوستش پولدار شده این نه

بهم پیام داد گفت تو فقط دنبال این هستی ک پز بدی با ماشین دور بزنی

جوابشو دادم اونم بد جوابمو داد

وای خدا ینی همه چی تموم شد

دلم میخواد بهش یه پیام هرچی دلم میخواد بنویسم بعد بلاکش کنم

بهش بگم براش متاسفم بهش بگم این تویی ک منو از دست داری میدی بگم ابروم حیثیتم زندگیم برام مهم نیست توهی ک داری درموردم اینجوری فک‌میکنی بهتره بری گم شی

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست بودين باهم ؟

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
دقیقا دعوا منو نامزدمم سر این بود و تموم کردیم

تموم سد همه چی؟

من چجوری تحمل کنم