2777
2789
عنوان

دلتنگی بابام

153 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها بابام۲۲ روزه بخاطر کرونا فوت شده قبلا از همتون خواهش کردم براش دعا کنید خوب بشه از همتون ممنونم الان اومدم بگم براش فاتحه بخونید لطفا نتونستیم برا بنده خدا مراسم بگیریم همش میخوام یه کاری بکنم ک حالش خوب باشه دلم خیلی براش تنگ شده ولی به خوابم نمیاد گفتم اینجا هم از شما خواهش کنم اگه براتون مقدور بود براش فاتحه بخونید بنده خدا بابام خیلی اذیت شد تو این زندگی حداقل اونجا جاش خوب باشه خیلی ممنونم از همتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاد خوندم عزیزم 

خدا بهتون صبر بده💔🥺

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ببخشید واکسن نزده بودن

نه یک هفته بعد فوتش زنگ زدن بیاد واکسن بزنه جیگرمون آتیش گرفت اگه به موقع واکسن میزدن الان بابام پیشم بود بیچاره بابام خیلی رعایت میکرد از خونه بیرون نمیرفتیم چون از مادربزرگم نگهداری میکرد میترسید اون مریض بشه حتی یک سال سرکار نرفت و پس اندازمونو خرج کردیم ولی دیگه چقد میشه موند خونه؟مادربزرگم ک فوت شد رفت دنبال کارای اون خودش ۴۰ام مادربزرگم نرسیده پر کشیدو رفت