2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واحد روبه رویی  خیلی رمان خوندم اما لامصب هنوز تو کف اینم

منمممممم خیلی خوشم اومد ازش 

شبیه این میشه:

رمان همسایه من

ولی رمان قشنگ درکل:

تکرار آغوش

نوازشم کن

سکوت عاشقی عالین عاالییییییی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

نوازشم کن

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

یلدای بی پایان 

آسمان آذر

سفر به دیار عشق

عشق امازونی

تیمارستانی ها

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

من رمان خون نیستم خصوصا سبک عاشقانه ولی رمان هیچ دوستی به جز کوهستان اثر بسیار فاخر و مانا هست از نظرم که بعد چاپ دوم تو ایران ممنوع شد 

رمان های البرکامو هم جالب و خوندنی ان

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

درمسیر خوشبختی دوسش داشتم دوبارخوندم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

ایول میخونم

واااااای تازیانه وعشق و یادم رفت 

ببین این و بخونننن حتما

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ابکی نیستن؟

سفرب دیار عشق اره قشنگ بود من خیلی رمان خوندم منتها حافظم یاری نمیکنه الان