2777
2789
عنوان

ترکیدن

193 بازدید | 26 پست

بچه ها وقتی میگن ترکید دقیقا یعنی چی؟!

از کجا بدونیم ترکیدیم یا نه؟

بعد ترکیدن چه اتفاقی میفته؟

آیا کامنت روهم میشه پاک کرد؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعلیق میشن و دیگه نمیتونن کامنت بزارن وبه سایت ورود کنن همین

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یعنی تعلیق میشی نمیتونی وارد کاربریت بشی و پست بزاری 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قطع دسترسی شدن

تعطیل شدن 

قطع کاربری شدن جملات مناسب‌تریِ 

تاپیک که تعطیل بشه کامنتا هم پاک میشن 

قطع کاربری یا قطع دسترسی بشی دیگه به هیچی دسترسی نداری رسما از سایت حذف شدی.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

ماشالله وقنی میبینم این همه قشنگ نظر میدن ک فلان جور میشع  چن بار ترکیدین😂

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
نفر قبلیتو ببین پستشو  خیلی خوبین باهم پستاتونم پشت سر همه😁😐

اصن متوج نشدم، واضع بفرما 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:)....