2777
2789

مطب دکترم تعطیله،من ۲۲روزه عمل کردم از رو ۱۸ حین تمیز کردن بینیم بخیه های داخل بینیم افتاد نمیدونم طبیعیه یانه،از هفته سوم یکم حین شستشو فین کوچولو میکردم میترسم

باید فقط به خدا پیله کرد زیرا فقط با اومیتوان پروانه شد😍😍

بخیه ها باید دراد که بعضیاش جذبیه. من تا چنماه نخ بخیه درمیاوردم با گوش پاک کن

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ی هفته بعد عمل خود دکتر بخیه ها رو برنمیداره؟

بخیه های داخل بینی رو نمیکشن ک 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
طبیعی هست نگران نباش تا ۶ هفته نباید فین کنید و همچنین تمیز کاری با قطره سدیم کلراید ،یا سرم شستشو&n ...

بله با سرم شستشو میدم ولی حین شستشو یه کوچولو فین میکردم

نه مشکلی نیست نترس بخیه سفید رنگ جذبی هست عادیه همینجوری میوفته تک تک باید بیوفتع قطعا نگران نباش

یا خدا نگران شدم گفتم نکنه بینیم خراب شه

نه بابا عادیه منم بار اول ترسیدم😂

خب آخه میگن مخاط بینی پاره میشه با فین کردن میترسم،الان بعداز چند ساعت از اون یکی سوراخ بینیم یکم خون اومد🥲