یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه پسری رو تقریبا میشه گفت از چهارده سالگی دوست داشتم خیلی خیلی زیاد دوسش داشتم و دو سال یه بار میدیدمش و به غیر از اون هیچکس به چشمم نیومد. اخرین بار تو 18 سالگی همو دیدیم و بعدش پیج منو پیدا کرده بود و پیام داد و با اجازه مامانم باهاش حرف زدم تا الان که 20 سالم شده باهم چت میکردیم و همین دو ماه پیش ازم خواستگاری کردن و مامانم قبول نکرد و همه چی تموم شد:) حقیقتا خیلی دلتنگشم ولی هیچکس درکم نمیکنه...
وای خدای من،خب چرا به مادرتون نمیگی که بهش علاقه داری؟ واقعا به همین سادگی تمومش کردی رابطه ات رو؟؟ ...
اون پسر رو مادرم و خانواده مادرم میشناختن.. اتفاقا من فکر میکردم چون مادرم میشناسه ایشون رو به همین راحتی اجازه داده باهاش چت کنم وگرنه که کلا زشته با پسر آشنا چت کردن.. من فکر میکردم اگر این پسر بیان برای خواستگاری مادرم قبول میکنه.. ولی همه چی برعکس شد .. کاشکی از اول باهاش حرف نمیزدم ..