2777
2789

(دوست داشتن از دوران کودکی) اعتقاد دارید،؟؟

البته من به عشق اعتقاد ندارم به هیچ وجه 

اما به دوست داشتن چرا، خیلی زیاد...

اگه این دوست داشتن تا ۱۸_۱۹سالگی ادامه داشته باشه بنظرتون این حسِ واقعییه؟؟

خوشحال میشم نظرتونو بدونم...♡

Paniz   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسری رو تقریبا میشه گفت از چهارده سالگی دوست داشتم خیلی خیلی زیاد دوسش داشتم و دو سال یه بار میدیدمش و به غیر از اون هیچکس به چشمم نیومد. اخرین بار تو 18 سالگی همو دیدیم و بعدش پیج منو پیدا کرده بود و پیام داد و با اجازه مامانم باهاش حرف زدم تا الان که 20 سالم شده باهم چت میکردیم و همین دو ماه پیش ازم خواستگاری کردن و مامانم قبول نکرد و همه چی تموم شد:) حقیقتا خیلی دلتنگشم ولی هیچکس درکم نمیکنه...

من یه پسری رو تقریبا میشه گفت از چهارده سالگی دوست داشتم خیلی خیلی زیاد دوسش داشتم و دو سال یه بار م ...

وای خدای من،خب چرا به مادرتون نمیگی که بهش علاقه داری؟

واقعا به همین سادگی تمومش کردی رابطه ات رو؟؟😓

وای خدای من،خب چرا به مادرتون نمیگی که بهش علاقه داری؟ واقعا به همین سادگی تمومش کردی رابطه ات رو؟؟ ...

اون پسر رو مادرم و خانواده مادرم میشناختن.. اتفاقا من فکر میکردم چون مادرم میشناسه ایشون رو به همین راحتی اجازه داده باهاش چت کنم وگرنه که کلا زشته با پسر آشنا چت کردن.. من فکر میکردم اگر این پسر بیان برای خواستگاری مادرم قبول میکنه.. ولی همه چی برعکس شد .. کاشکی از اول باهاش حرف نمیزدم .. 

همه چی بستگی به طرف مقابل داره اون ک باعث میشه تو هرروز علاقت بیشتر بشه یا روزی نسبت بهش بی احساس ب ...

کاملا درسته ...

بنظرت اگه بگم از وقتی ک خودمو شناختم دوسش داشتم 

خیلی چیز عجیبی بنظر میاد؟؟

اولا فک میکردم تمامش بخاطر اینه ک من از بچگی باهاش بودم و همه اینا تنها حس بچه گونس به اون 

اما وقتی ۱۸ سالم شد دوباره الان ک میبینم واقعا بهش علاقه دارم، نمیدونم چرا. اما هنوز حس میکنم خیلی بهش علاقه دارم 

شاید اولش ی دوس داشتن بچگی باشه تا بلوغ عقلی و تو دوران بلوغ اون فرد همچنان با معیارها و علایقش سازگ ...

یعنی نظرت اینه ک ممکنه بعد ۱۹ سالگی حسش تغییر کنه؟

حتی اگه دوطرفه باشه