2777
2789

بچه ها من عصر خواب بودم یهو عطسه کردم به طرز وحشتناکی زیر دلم چند ثانیه تیر کشید خیلی میترسم نکنه مشکلی واسه بچم پیش اومده باشه حالا همش دو طرف شکمم یکم درد داره و سفت شده،،، میترسم 😭😭😭😭

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 
ن نگران نباش هیچی نمیشه 

اخه جفتم پایینه میترسم 😔

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمابودم هیچی نشد دکترم گف نگران نباش

واقعا؟؟؟ تو چند هفته فهمیدین؟؟ من 10 هفته بهم گفته جفت خلفی و پایینه تو ماه های بالاتر میکشه بالا خودشو! شما چجوری بودین؟ 

واقعا؟؟؟ تو چند هفته فهمیدین؟؟ من 10 هفته بهم گفته جفت خلفی و پایینه تو ماه های بالاتر میکشه بالا خو ...

من تو۱۲هفته جفتم پایین بود تو۱۸ هفته رف بالا زیاد از پله بالاپایین نکن خم وراستم نشو میره بالا

من تو۱۲هفته جفتم پایین بود تو۱۸ هفته رف بالا زیاد از پله بالاپایین نکن خم وراستم نشو میره بالا

خیلی رعایت میکنم 🙏❤️مرسی