کاکتوسs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 447 عنوان خانوما همسرم واکسن زده چیکار باید بکنم؟ 168 بازدید | 24 پست سینوفارم زدهالان سردرد داره.باید چیکار کنم قرص بدم؟هرچی میدونین بگين خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.) 1400/05/24 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50552 هیچیآب سیب بدهو قرص استامینافن کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 100173 استامینوفن میتونه بخوره مایعات بخور شربت آبلیمو عسل الحمدلله رب العالمین ...
mi19na عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 576 ی استامينوفن بدید بهشون مایعاتم زیاد بخورن مربی رقص دارای مدرک بین المللی 💃دانشجوی کارشناسی مشاوره
تندیس۳۶ عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 903 مایعات زیاد بخوره و اگه سردرد یا تب داشت، بهش استامینوفن بده
کاکتوسs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 447 شغلش چیه معلمه؟ داروسازی کار میکنه خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
کاکتوسs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 447 هیچی آب سیب بده و قرص استامینافن ممنونم عزیزم خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
_mahla_i عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 5301 هیچ کار سینوفارم زیاد عوارض نداره، فقط اگه تب کرد پاشویه و استامینوفن
کاکتوسs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 447 استامینوفن میتونه بخوره مایعات بخور شربت آبلیمو عسل مرسی خانمی خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
کاکتوسs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 447 ی استامينوفن بدید بهشون مایعاتم زیاد بخورن ممنون عزیزدلم خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
کاکتوسs مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 447 مایعات زیاد بخوره و اگه سردرد یا تب داشت، بهش استامینوفن بده مرسی عزیز خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)
belfi6161 عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 3901 ممنون عزیزدلم هیچ کاری لازم نیست یه استامینوفن ساده بخوره بخوابه بیدار شد سردردش هم خوب شده belfijoon هستم