2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله چیز خاصی نمیخورم شیرین یا ترش ،خامه و ماست دلم میخواس فقط😂😂😂

تهوع و اینا منظورمه🥴

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
پسره عزیزم 

فری بتا؟

چقد درسته؟

اخه دختر قبلیم ک از دس دادم درس دراومده براش

فری بتام براش ۵۰ یا۶۰هزار بود و مام یک و خوردی

حالا این یکی رو عکس ان تیش خیلیا گفتن دختره ولی فری بتاش پسر

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
چرا هیچی نمیتونم بخورم خیلی حالت تهوع دارم ، قندم می افتع فشار خونم بالا میره 😢😢😢😢

چجوری سر میکنی منم ۹ هفتمه حال مرگ دارم

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
چرا هیچی نمیتونم بخورم خیلی حالت تهوع دارم ، قندم می افتع فشار خونم بالا میره 😢😢😢😢

من قبل بارداری فشارام همه ۱۳ و ۱۴س

تا باردار میشم بدون قرص میشه ۹😐

فری بتا؟ چقد درسته؟ اخه دختر قبلیم ک از دس دادم درس دراومده براش فری بتام براش ۵۰ یا۶۰هزار بود و ...

اره ۹۰ درصد درسته، اره با اون بتا بچه ات دختر بوده ولی تواین حاملگیت بچه ات پسره، عزبزم عکس ان تی همش مزخرفه 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
واقعا به سختی قندم می افته دست پام میلرزه خیلی حالم بد میشه با سرم به خودم میام

🤕😭

به منم یاد بدین چی ان اینا که میگین 😂

😂😂😂

جواب ازمایش خون غربالگری اولت ک اومد توش نگا کن ی ایتم هس ب اسم فری بتا اگ زیر ۴۰هزار بود و مام روبروش زیر یک احتمالا پسره و برعکس

بیشتر مام مهمه. مثلا اگ فری بتا ۳۵هزار باشه ولی مام یک و خوردی باز دختره

اره ۹۰ درصد درسته، اره با اون بتا بچه ات دختر بوده ولی تواین حاملگیت بچه ات پسره، عزبزم عکس ان تی هم ...

عجب. من ک همش دخترم صداش میکنم😂 شوهرم میگ اگ پسرم باشه با کارای تو ترنس میشه