2777
2789

عزیزم اب بریز روش یه مقدار بزار بپزه کامل تا وابره هرمقدار برنج شکر دوبرابر لازم داره دوکیلو شکر لازم داری اما شکر و میدونی کی باید بریزی؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوالا اگ میشه کامل برام بگو خدا خیرت بده  برا ۱ کیلو برنج چقدر اب بریزم

ببین برنجت و بریز تو یه قابلمه که اندازش خوب باش اندازه مثلا سه انگشت بالتر از برنجت اب بریز روش بزار بپزه

وقتی که برنجت کامل کامل وارفت باید بزاری اب برنجت کشیده بشه هی هم بزن که ته نگیره 

وقتی ابش کشیده شد تقریبا خشک خشک نه ها؟ مثل برنج دم کردن نه اما ابش که خیلی کم شد شکر وبریز توش وگرنه شله زردت شل میشه اگ زود بریزی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!