2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوتی ای ندادم فقد چون دوسپسرم اومده بود خواستگاریم مامان بابام نمیدونستن باهم رلیم چنجا سوتی دادم🤣

عا ... پره اشکه حمامه ما 🛀🏼دروغ رفت زیر عمامه ها👳🏻‍♂️ . بدل زد معما به ما🤦🏼‍♀️ نمیکنیم حتی به فردا نگا👀 . وقتی گیر کردی وسط اسباب کشی 📦بشینی تو پای مهتاب که چی🌕 وقتی بالکن دور از اونه🫂 همون بهتر که کفخواب بشی🚶🏾‍♀️ وقتی تنهام چه فرق داره کجام 🥺چرا اینجوری شد رفتارت باهام؟؟ من اصلن حالم خوش نی💔 بدون تو یه موجود درد داره دوپام🙃....... رفتی ولی بعد از این 😞باکسی اینکارو نکن🙇🏼‍♀️ که من هنو مریضم🤒 عوضیییی😡 رفتی ولی خب بدون🪄 بی تُ همجا تاریکه🌑 فقط سیگار روشنه🚬  🍑 به 🍑 جفت چشا خون خون🩸شدم بدبین و بدبین تر 🙂شدی راحت و راحت تر🙄 هر چقد شدم بدبین و بدبین تر شدی راحتتر😶‍🌫️…… ما که میکنیم با درد تلاش اما هی روزگار نامرد یواش دل ما به تنهایی عادت نداش انداختیمون وسط ادم بداش👊🏻.....من میخوره به دیوار سرم🤌🏻هی میگیره ب سیگار پرم🚬 من حق کسیو نخوردم😏 ولی از همیشه ک بیمار ترم🤒 من ته ی چاه عمیقم🕳پنچر وسط راه حقیقت💨 من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت😔زر نزنی نمیگن لالی🤫 

مامانم به مامانش گفت دختر من بچس منم هول شدم گفتم جلو همه نههه من دوسش دارم بعد رفتن اونا خانوادم کلی بهم گفتن آبرومون بردی هول😐😐😐😐😐😐😐😐

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

شوهرم گلو برد گذاشت پیش خودش😁بعد چاییم خواست برداره ریخت رو خودش 😂😂😂

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

تو هال نشسته بودم زن داداشم تو آشپز خونه بود واسم ادا در میورد منم بزور جلو خندمو گرفته بودم 

عادتمه وقتی استرس دارم ممیمیرم از خنده نمیدونم تو خواستگاری چرا انجودی میشم اینم سو استفاده کرد😭😂😂💔

من رفتم خروج کاربری زدم  خداحافظ برای همیشه .... حلالم کنین..   
سوتی ندادم یه خاستگارداشتم گفتم من بدم میادسیگاربکشی گفت هیچ ایرادی نداره،میرم بیرون میکشم

😂😂😂

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

من خواستگارم که الان شوهرمه رفتیم اتاق صحبت کنیم خواهر کوچیک بود دو سالش بود اومده بود تو اتاق هی با توپ میزد تو سر خواستگار بعدم رفت در کشوی لباس زیر ها رو باز کرد من سریع بدادش رسیدم مگر نه یکی یکی میچید 

من سوتی ای ندادم فقد چون دوسپسرم اومده بود خواستگاریم مامان بابام نمیدونستن باهم رلیم چنجا سوتی دادم ...

خب سوتی هاتو بگو

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

مال من صبح بود😂😂 وای چه استرسی داشتم 

‌جهت آشنایی بود و‌خونه مادربزرگمم‌بود داماد داداشِ دوستم بود اولین بار بود منو میدیدن😂هم پسره هم خانوادش. از در اومدم تو سلام‌کردم یهو پچ پج هاشون شروع شد مامانش‌همش‌میگفت وای چقدر خوبه و فلان. چایی بردم نشستم سکوت کامل بود مادر بزرگم صدای تلویزیونو بُرد رو صد😶 وای‌ اونا‌هم‌ شوک‌شده بودن مادر بزرگمم‌تا چند دقیقه نگاه تلویزیون میکرد با‌همون‌صدا😂 هرچی هی میخواستم‌کمش کنم دسترسی به کنترل اونم‌پیش مامان بزرگ‌سخت‌بود دیگه عموم اومد جمعمون کرد😶

هی دنیا پسره و خانوادش خیلی علاقمند شده بودن بهم یکسالم دور خانوادم بودن نشد قبول نکردن‌پسره هم‌چند وقت پیش عقدش‌بود

سوتی ندادم یه خاستگارداشتم گفتم من بدم میادسیگاربکشی گفت هیچ ایرادی نداره،میرم بیرون میکشم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.