2777
2789
حالا به هم رسیدین یان

آره ولی آبروم رفته خودشم مسخرم میکنه 😶😶😶

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شهر ما رسمه داماد پول میزاره تو بشقاب داره میره مثلا انعامه 

من وقتی داماد رفت مث ندید بریده چار چنگولی از پشت پرده نگاهش کردم داماد ب من چشمک زد 

وقتی رفتن من دویدم پولو بدم بهشون گفتم جا گزاشتی پولتو😐😐😐

😂😂و ب مادرم گفتم مامان این چشا میپره چرا 😐😃😂مامانم گف دیوونه چشمک میزده🙄😂😂

اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه  

انقد استرس داشتم تو پذیرایی اونوری داشتم دور خودم میچرخیدم بعد همون لحظه نگو شوهرم جلشو عوض میکنه و منو میبینه😂🤦🏼‍♀️

یکی دیگشم این بود ک باهم رفته بودیم بیرون برای صحبت و اشنایی داشتم جلوش راه میرفتم یهو کفششو لگد کردم اومدم زود جمعش کنم نزدیک بود بخورم زمین🤦🏼‍♀️😂بعد شوهرم منو گرف چون نامحرم بودیم یهو ولم کرد😂

کلا کسخلم

خب سوتی هاتو بگو

خب بابا خعلی جدی نبودن اومده بود کلا به اسم کوچیک صداش میکردم خیلی راحت یه جاعم بحث خونه و اینا شد هی مِن مِن میکرد گفتم کامیار بگو داری دیه اون خونه هه اون سری اومدم😅😅

عا ... پره اشکه حمامه ما 🛀🏼دروغ رفت زیر عمامه ها👳🏻‍♂️ . بدل زد معما به ما🤦🏼‍♀️ نمیکنیم حتی به فردا نگا👀 . وقتی گیر کردی وسط اسباب کشی 📦بشینی تو پای مهتاب که چی🌕 وقتی بالکن دور از اونه🫂 همون بهتر که کفخواب بشی🚶🏾‍♀️ وقتی تنهام چه فرق داره کجام 🥺چرا اینجوری شد رفتارت باهام؟؟ من اصلن حالم خوش نی💔 بدون تو یه موجود درد داره دوپام🙃....... رفتی ولی بعد از این 😞باکسی اینکارو نکن🙇🏼‍♀️ که من هنو مریضم🤒 عوضیییی😡 رفتی ولی خب بدون🪄 بی تُ همجا تاریکه🌑 فقط سیگار روشنه🚬  🍑 به 🍑 جفت چشا خون خون🩸شدم بدبین و بدبین تر 🙂شدی راحت و راحت تر🙄 هر چقد شدم بدبین و بدبین تر شدی راحتتر😶‍🌫️…… ما که میکنیم با درد تلاش اما هی روزگار نامرد یواش دل ما به تنهایی عادت نداش انداختیمون وسط ادم بداش👊🏻.....من میخوره به دیوار سرم🤌🏻هی میگیره ب سیگار پرم🚬 من حق کسیو نخوردم😏 ولی از همیشه ک بیمار ترم🤒 من ته ی چاه عمیقم🕳پنچر وسط راه حقیقت💨 من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت😔زر نزنی نمیگن لالی🤫 

وای ما دوست دختر دوست پسر بودیم!

بعد اومد خواستگاری 

همسرم داشت باهام صحبت میکرد یهو پرید جلو ازم یه لب گرفت موقعی داشتیم لب می‌گرفتیم🤦🏻‍♀️😂😂😂

برادر شوهرم اومد پشت در در زد آروم گفت اگه زارتان زورتانتون تموم شده بیاید بیرون 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

برادر شوهرم از اینکه ما قبلا دوست بودیم اطلاع داشت 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
تو شهر ما رسمه داماد پول میزاره تو بشقاب داره میره مثلا انعامه  من وقتی داماد رفت مث ندید برید ...

کی پولو میزاره انعام واس چی؟؟

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒
خب بابا خعلی جدی نبودن اومده بود کلا به اسم کوچیک صداش میکردم خیلی راحت یه جاعم بحث خونه و اینا شد ه ...

گلبرگ هایم🍃

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

واییی من یادمه کاملا مخالف بودم موقعی که اومدن خاستگاری از اتاق نرفتم بیرون😶

بعد شوهرم اومد باهام حرف بزنه هروقت دیدمش کاملا تعجب کردم(قبلا میشناختمش) بعد واقعا خودم متوجه شدم که دهنم اندازه غار باز شده🤭یهو گفتم تو اینجا چیکار میکنی؟

اونم فقط میخندید

چندروز قبل خاستگاری بهش گفته بودم بدبخت اونی که بخواد زنه تو بشه صد در صد ناقص و العقله😐😂

هنوزم که هنوزه به روم میاره😂😂

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟!