2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش تاپیک جدید بزنی الای عزیز دلم برات تنگ شده

سلام دوست خوبم  شما تاج سری عشقم 

اینجا دیگه جای ماها نیست ننه تازه نفس ها و دعواکنان و گیس کشان کل سایت رو گرفتن 🙈😂 عزیزم یکم کار مجازی راه انداختم درگیر و سرگرم اونم چند وقته 🌸خواستید خصوصی ادرس اینستا رو بدم فقط منت بزاری نگاه کنی

سلام دوست خوبم  شما تاج سری عشقم  اینجا دیگه جای ماها نیست ننه تازه نفس ها و دعواکنان و گ ...

فدات شم حتما.اتفاقا همشهری هستیم..نمیدونی امشب چه شب سختیه برام اومدم اسمتو دیدم لبخند زدم واقعا

فدات شم حتما.اتفاقا همشهری هستیم..نمیدونی امشب چه شب سختیه برام اومدم اسمتو دیدم لبخند زدم واقعا

قربون دل مهربونت ❤ من هرکس میبینم اخم به چهره ش میفته ننه 😂 عجیبی ها .....الهی لبخند همیشه بخنده اونم از سر شوق و خوشی در خواست دادم فدات

سلام عزیزم خوبی آخی اون زمان گمونم سال96بود باخوندن داستان زندگیت عضو اینجاشدم کاربری قبلیم چندروز پ ...

سلام دوست عزیزم باعث افتخاره که دوستای خوبی مثل شما  داشته باشم❤ کاربری قبلتون چی بود ؟