2777
2789

یه خانومه  چند بار درمونو زده برا کمک دقت کردم فقط در مارو میزنه یعنی صدای در همسایه هارو که بزنه نمیشنوم

من یبار درو باز کردم دیدم که دستکش پوشیده صورتشو پوشونده خانوم چاق چله ترسیدم ولی به روم نیاوردم زود رفتم 50 تومن اوردم دادم درو بستم بعدش ک رفتم با پسرم حموم قشنگ در حموم بسته شده بود از پشت ما موندیم تو حموم بعد من شیشه درو شکوندم اومدیم بیرون حتی تاپیکم زدم اون موقع 

بعد چندبار هم اومده فقط در مارو زده منم پشت در گفتم خانوم پول ندارم  بعد از سوراخ در نگاه کردم دیدم هنوز نرفته من واقعا میترسم الان هم اومد درو زد گفتم ندارم 

نمیدونم کارم خوبه یا نه ولی دیگه به هیشکی اعتماد ندارم 

هم پول دادن به اینجور ادما فقر رو جذب میکنه

اینکه نمیتونی اعتماد کنی قابل درکه و منطقی

ولی جمله آخرت اصلا منطقی و درست نیست 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ موقع در خونه کمک نمیکنم و نکردم 

نهایت رفتم شماره موسسه خیریه معتبر که میشناسم دادم بهشون

چون خیلی ها واقعا نیازمند نیستن

موسسه خیریه خودگردان توسط مردم میشناسم که مربوط به زنان سرپرست خانوار هست بهشون کار اینا هم یاد میدن

و اونها هم کارهای خونگی انجام میدن

ترجیح میدم به اونها کمک کنم

اینکه نمیتونی اعتماد کنی قابل درکه و منطقیولی جمله آخرت اصلا منطقی و درست نیست

واقعیته 

وقتی میگن به کسی آسیب نزنید و هم دل نسوزونید چون وقتی دل میسوزونید جهان همه کارشو میکنه تا تورو هم دقیقا تو اون شرایط قرار بده محتاج پول بشی 

در شمارو میزنه چون ازت پاسخ مثبت گرفته امید داره بهت ناامیدش نکن اگه داری الکی ازش نترس اون آبرومنده ...

باور کن میترسم من ازش حس خوب نگرفتم چندبار کمک کردم به بعضی نیازمندان ولی بعدش خوشحال میشدم حال روحیه ام کلا عوض میشد ولی این خانوم به من حس خوب نداد من به حسم اعتماد دارم 

هم میگفتم ندارم ک بره دیدم نمیره منتظره ترس وجودمو گرفت و مطمئن شدم نیتش چیز دیگه اس

واقعیته وقتی میگن به کسی آسیب نزنید و هم دل نسوزونید چون وقتی دل میسوزونید جهان همه کارشو میکنه تا ت ...

منظور از دل سوزوندن این نیست که به نیازمند کمک نکنید. منظور اینه که نگید آخی چقد بدبخت بود چقد لباساش فلان بود و بشینید براش گریه کنید.برعکس ، هم کمک کنید بی منت هم دعا کنید درهای فراوانی به روش باز بشه.

اتفاقا کمک کردن به نیازمند خیلی انرژی خوبی میده به زندگی.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منظور از دل سوزوندن این نیست که به نیازمند کمک نکنید. منظور اینه که نگید آخی چقد بدبخت بود چقد لباسا ...

خب من که بهش پول میدم در واقع دل میسوزونم دیگه همینطور نیست؟ 

ولی از اونجایی که بعد کمک کردنم به این خانوم تو موقعیت بدی قرار گرفتم باعث شد به اون نتیجه برسم که دل بسوزونی جهان کاری میکنه که دل بقیه بهت بسوزه 

یعنی من تو اون موقعیت اگه تصمیم نمیگرفتم شیشه درو بشکونم تو حموم کوچیک پر بخار با بچه کوچیک هم استرس هم از اونور

میمردم