2777
2789

اعتماد نکن اکثر ن شده کلاه برداری 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین نازنین دختره عمل کرد لاغر شد یه بار گفت دخترا ببخشید بعضی هارو که من معرفی کردم فالو رام گفتن اونا کلاه بردار بودن . دیگه سعی میکنم بیشتر دقت کنم 😑 همین ‌ جواب رفتن مول مردم رو فقط اینجوری داد 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
ببین یه پیج گذاشته. واسه افزایش قد . یه پکیج... میخوام ببینم درسته یان.

عزیزم هیچ چیزی واسه افزایش قد وجود نداره مخصوصا اگه از سن بلوغ گذشته باشین مطمعن باشید جواب نمیگیرین فقط پولتون و هدر دادین البته جوراب افزایش قد هست که سیلیکون ولی فقط سه یا چهار سانت افزایش قد میده و طبیعی نیس

عزیزم هیچ چیزی واسه افزایش قد وجود نداره مخصوصا اگه از سن بلوغ گذشته باشین مطمعن باشید جواب نمیگیرین ...

ببین  اره ‌

من خودم آدمی نیستم بدون علم  قبول کنم .اصلا. 

اصلا خودم دانشجو پزشکی ام ..الینه ترم های پایین .

ولی ...تو کامنت بعدی میگم .

خاک تو سرش😑😑😑

واقعا خاک تو سرشون . منکه اصلا فالو ندارم هیچ کدومشون رو ‌ الکی تبلیع میزارن مگه واسه ما میزارن فقط واسه جیب خودشونه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
عزیزم هیچ چیزی واسه افزایش قد وجود نداره مخصوصا اگه از سن بلوغ گذشته باشین مطمعن باشید جواب نمیگیرین ...

ببین علت اینک میگن افزایش قد  بعد بلوغ دیگ امکان ندازه بخاطر بسته شدن صفحات رشد هست ک عمده افزایش قد از اونه .

اما چن تا نکته این وسط هست ‌‌

۱.تاثیر سابلیمینال ها و قدرت ناخودآگاه ک روی خیلی ها ،نتیجه های باور نکردنی داده ...ک البته بستگی ب باور ادم هم داره .

۲..افزایش ضخامت و طول غضروف های بدن . ک ما کلی غضروف داریم .بین مفاصل مختلف ... و اینک برای رشدشون هم مواد مغذی کافی باید ب بدنت برسه ک بتونن رشد کنن .

۳ ..اصلاح قدم بدن ...و صاف شدن و کشیده شدن بدن. با حرکات

کششی. 

و ا

من رفتم تو پیج...و یه سری استوری ها دیدم ک انگار با تکیه بر این چیزا قد افزایش پیدا میکنه .

ولی نمیدونم معتبر یان ...چون پکیج هاشم گرونه .