2777
2789
همیشه هم عکساش توی تبلیغات پکیج های لاغری هست درصورتی که خودش عمل کرده

ازش خوشم نمیاد بهم انرژی منفی میده 

با نگار رکنی دنبالشون نمیکنم تو اینستا زیاد هستن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
واقعا خاک تو سرشون . منکه اصلا فالو ندارم هیچ کدومشون رو ‌ الکی تبلیع میزارن مگه واسه ما میزارن فقط ...

چطور میتونن اعتبار خودشون رو ببرن زیر سوال .چون بعدش قائدتا نباید کسی اعتماد کنه بهشون .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش خوشم نمیاد بهم انرژی منفی میده  با نگار رکنی دنبالشون نمیکنم تو اینستا زیاد هستن

منم خوشم نمیاد هیچکدوم از بلاگرا رو دنبال نمیکنم همشون دنبال پولن و دلشون به حال ملت نسوخته

چطور میتونن اعتبار خودشون رو ببرن زیر سوال .چون بعدش قائدتا نباید کسی اعتماد کنه بهشون .

یه نفر ضرر  کرده  اومده تو دایرکت بهش گفته بعد. هیی پست میزاره  که میگه کلاهبرداریه ادمین ها زودی پاک میکنن. و تمام . دیگه نمیتونه کاری کنه ‌ . اعتماد رو خیلی راحت به دست میارن اینا 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
آدم احمق زیاده 

دور از جون ما و شما .

مثل دلارام . ن

من قضاوت نمیکنم  اما کارشون درست نبود یهو تصمیم گرفتن ۸۰ میلیارد پولو دادن به یه موسسه بی نام نشون 

ببین علت اینک میگن افزایش قد  بعد بلوغ دیگ امکان ندازه بخاطر بسته شدن صفحات رشد هست ک عمده افزا ...

عزیزم سابلیمینال الکیه شما باور نکن اگه واقعا تأثیر داشت این همه آدم هزینه های گزاف برای عمل و..... نمیکردن 

بله حرکات کششی بافیکس و تغذیه تاثیر داره ولی وقتی که توی سن بلوغ باشی اونم فقط کمک کنندس اینجوری نیس که یه دفعه ای ده سانت افزایش قد داشته باشی

دور از جون ما و شما . مثل دلارام . ن من قضاوت نمیکنم  اما کارشون درست نبود یهو تصمیم گرفتن ۸۰ ...

من موسسه هارو زیاد قبول ندارم این همه آدم به این موسسه ها کمک میکنم ولی دریغ از اینکه شکم یک درصد از فقرا سیر بشه