کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 عنوان بنظرتون من کرونا دارم؟! 65 بازدید | 5 پست شوهرم ی هفته گلو درد خفیف داشت. بعد شد بدن درد.. تستش مثبت شده.الان بهتره.. من خودم الان سه روزه علائم دارم. البته فقط شب ها گلوم میسوزه و ی کم بدن درد دارم ک با استامینوفن خوب میشم. در طول روز حالم خوبه دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍 1400/05/24 | 08:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آراد0 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 360 اره داری. من هم روزای اول مث شما بودم یهو بعد ی هفته شدید حالم بد شد وزن شروع ۷۵ وزن هدف۶۵....تاریخ شروع۱۰/۱۱ گروه نارنجی.
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 اره داری. من هم روزای اول مث شما بودم یهو بعد ی هفته شدید حالم بد شد عه پس دیگه تست ندم. برم دکتر زودتر دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
ریااااااضی عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 13940 منم کرونا داشتم هفته اول اوکی بودم فقط شبا یکم تب میکردم فکر میکردم از خستگیه.هفته دوم بدتر شد حالم.دکتر برو حتما