2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اح اح از تهران تا شیراز خیلی خیلی بددددددد بمیرم دیگه با اتوبوس نمیرم اتوبوس برا اونایی خوبه ک بخابن مسیر متوجه نشن ن یکی مثل من ک تا برسم مقصد زل زدم ب راه

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

اره تا شیرازم با اوتوبوس رفتم خیلییی حال میدههه

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
اح اح از تهران تا شیراز خیلی خیلی بددددددد بمیرم دیگه با اتوبوس نمیرم اتوبوس برا اونایی خوبه ک بخابن ...

بجاش از راه لذت بردین دیگه 😄

ی اهنگ کنیزو کنیزو یا مثلا شما خونتون مورچه داره کم بوده فقط 😂

نگفتم میخوام برم سفر 😐 راجب گردشگری کتاب مینویسم. متاسفم واستون.

من شمال تا تهران و برعکس زیاد رفتم 

از این پکای خوراکی میدن

دونوع اتوبوس داره vip و معمولی 

اینجور اطلاعات بدردت میخوره بیشتر بگم؟

اگه صندلی تخت شو داشته باشه چی؟😄

من خیلی تجربه داشتم. با اتوبوس معمولی وی آی پی، همه مدل. تو اتوبوس بیشتر گشنم میشه و چون نمیشه هر جا بخوای نگه داره این بیشتر اذیتم میکنه. بعدم ادم خشک میشه. با ماشین هی میتونی وایسی راه بری استراحت کنی. اگه هم الان میخاین با اتوبوس سفر برین و ضروری نیست امیدوارم پرده های غفلت از مقابلتون کنار بره🙄😶

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
من شمال تا تهران و برعکس زیاد رفتم  از این پکای خوراکی میدن دونوع اتوبوس داره vip و معمولی&nb ...

آره بگین

کلا سفر با اوتوبوس خوبه؟

چیکار میشه کرد اذیت سفر کم بشه