2777
2789
عنوان

باکلاس ترین اسمی که شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی گذاشتی البته اگه فضولی نیست😂

دوسال پیش گذاشتم اَفرا 🤣 اما ازون موقع هر فیلمی میبینم یه افرایی توشه🤣

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
اوکی  ولی خیلیا باهم هم نظرن شاید میلیاردها نفر  البته با اون اخلاقش تر زد

میلیاردها نفر!!!

این نکبت کلا ۳میلیون فالور داره که با برنامه فیک یاب معلوم شده اکثرشون فیک و رباتن

فوقش چند هزار نفر باهات هم نظر باشن که اونا هم فقط یه سری فمنیست افراطی ان نه طرفدار واقعی

.

در کل خوشگل بودن یا نبودن این عن به من مربوط نمیشه لطفا دیگه منو ریپ نزن این چیزا رو بگو

برو تو پیج خودش براش کامنت کن

{ خانم هستم }
دوسال پیش گذاشتم اَفرا 🤣 اما ازون موقع هر فیلمی میبینم یه افرایی توشه🤣

خیلی قشنگه 😍

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خیلی قشنگه 😍

مررسی عزیزمممممم😍😍😍😍😍 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
میلیاردها نفر!!! این نکبت کلا ۳میلیون فالور داره که با برنامه فیک یاب معلوم شده اکثرشون فیک و رباتن ...

آروم باشید دوست عزیز.

واقعا دو فردی که اینقدر دورادور میشناسیدشون اینقدر ارزش ندارن که اعصابتون رو به خاطرشون خورد کنید.

این چیزا سلیقست کاملا

سورن,ایدل,بیدل,الارز,خوشی,نیلای,کلاریسا,پناه,دلا,لنا,اما,نازلی,راز,خزان

می توان بد بود ,بد دید و بداندیشه نمود....عاقبت مرد با جهانی همه تلخی و غرور  .ولی ای کودک زیبای دلم انور سکه تماشا دارد.......
آروم باشید دوست عزیز. واقعا دو فردی که اینقدر دورادور میشناسیدشون اینقدر ارزش ندارن که اعصابتون رو ...

ارومم نرفتم اون کاربر رو بخورم که!

این که یه ادمی که دوره یا نزدیک دقیقا چقدر برای من ارزش داره رو فقط و فقط خودم میتونم تشخیص بدم نه کسی دیگه

اگه من میگم برام ارزشمنده پس قطعا ارزشمنده.

من فن جانی دپم 

خوشگل بودن امبرهرد رو باید به فنای خودش گوشزد کرد نه منی که حالم ازش بهم میخوره

{ خانم هستم }
ارومم نرفتم اون کاربر رو بخورم که! این که یه ادمی که دوره یا نزدیک دقیقا چقدر برای من ارزش داره ...

صد درصد شما حق انتخاب دارید که کی براتون ارزشمنده

فقط دوست نداشتم ناراحت یا عصبانی ببینمتون :)

حیفه... بخندین