2777
2789
عنوان

ورزش دوران بارداری در اصفهان

4486 بازدید | 11 پست
تو اصفهان کجا ورزش برای دوران بارداری هست؟
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
نینی جون فکر نمیکنم مرکز خاصی باشه . ولی تو شیخ صدوق روبه روی فروشگاه اراد (بوتیک) اول یک کوچه ، تابلو یک مرکز مامایی هست که خیلی خدمات اموزشهای دوران بارداری نوشته بود داره . یادم نیست ورزش بارداری هم بود یا نه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی جان منظورت ماساژ هست ؟؟ یکی از دوستان خوبمون در تاپیک بهترین تجربه های اصفهانی بنام "سپید "زمان بارداریش می رفت خیابان توحید دقیق یادم نیست ورزش نبود , ماساژ بود فکر کنم . می تونی ازش سوال کنی .
سلام،لطفا اگه موفق به پیدا کردن جایی برای ورزش بارداری شدین به منم خبر بدین

سلام 

کلاس یوگای بارداری به صورت ویژه برای خانمای باردار در موسسه محراب عشق خیابان سیدعلیخان کوچه چرخاب،برگزار میشه.

من تقریبا یکسال قبل در دوران بارداریم رفتم خیلی خوب بود.مربیش خانم پورحقیقی هست که ماماست.اگه خولستی به ایمیلم پیام بده که شماره خانم پورحقیقی رو بدم بهت.چون من نمی دونم نوتیفیکیشن نی نی سایت چطوری میاد.

Rey.mousavi@gmail.com

موسسه محراب عشق،خیابون سیدعلیخان،کوچه چرخاب،انتهای بن بست بنکدار 

یوگای بارداری،مربی خانم پورحقیقی که ماما هم هست.

من سال قبل در دوران بارداری رفتم خیلی اثر خوبی برام داشت.