2777
2789

یکی از فامیلامون شوهرش رفت نونوایی دیگ برنگشت تا یک سال بعدش خواهرش از قصه داداشش دق کرد بعد یک سال اومد هرچی گفتن کجا بود نمیگف ب شوخی میگف صف  نونوایی شلوغ بود😂 الانم دوباره گمشد چن ماه امروز اومده خونش😐😪

کاربری دست سه نفر 😌♥️ سه دختر خاله ی خفن😎 هر سه پر انرژی و عاشق قانون جذب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصه نه غصه

اون زن دیگه ای داره 

چقدم باحاله

زنه چه راهشم میده

بعد خرجی واینا از کجا میاوردن خونوادش وقتای که این نبوده

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
اون وقت چرا خانمش همون دفعه اول ادبش نکرد؟؟ لابد اون خبر داره و توافق دارن این کجاست که کنار میاد

ن بابا زنش خبر نداشت خیلی نگرانش بود خودم دیدم ولی نمیدونم‌چر ادبش نکرد من بودم‌میگفتم ب همون قبرستونی ک بودی برگرد زرشک

قصه نه غصه اون زن دیگه ای داره  چقدم باحاله زنه چه راهشم میده بعد خرجی واینا از کجا میاوردن ...

تند تند تایپ کردم، کلا زنای فامیل ما دستشون ت جیب خودشونه بعدم شوهرش نیست پدر شوهرش  و باباش ک بودن 

ن بابا زنش خبر نداشت خیلی نگرانش بود خودم دیدم ولی نمیدونم‌چر ادبش نکرد من بودم‌میگفتم ب همون قبرستو ...

این ی اجرا گذلشان مهریه و تقاضای طلاق نیاز داره تا فرق خونه و کاروانسرا رو متوجه بشه😐

این ی اجرا گذلشان مهریه و تقاضای طلاق نیاز داره تا فرق خونه و کاروانسرا رو متوجه بشه😐

هی خاهر تو فامیلای ما ازاین تقاضای طلاق.. خبری نیست حتماااا باید شوهر سه بار ب زنش بگه طلاقی تا زن طلاق بشه 😪

هی خاهر تو فامیلای ما ازاین تقاضای طلاق.. خبری نیست حتماااا باید شوهر سه بار ب زنش بگه طلاقی تا زن ط ...

عجیبه با وجود اینکه میگی خانمها دستشون تو جیب خودشونه

این مرد باید ادب بشه

عجیبه با وجود اینکه میگی خانمها دستشون تو جیب خودشونه این مرد باید ادب بشه

بعله مرد سالاری زیاد تو فامیلمون خاک برسرشون خودشون میکشن واسه پسر