2777
2789

دوستان من اینجا نظراتتونو میخونم خیلی کمک کرده بهم تا الان .من ی دختر تقریبا میشه گفت چهره  خیلی خوبی دارم خاستگارای  زیادی  داشتم اما عاشق دلخسته ینفر بودم  سیری مشکلات پیش اومد ک خونوادم ب معنای واقعی خاستن منو از سر خودشون باز کنن منو شوهر دادن بماند ک بچه هم بودم چیزی حالیم نمیشد . متاسفانه خونوادم به من هیچ جهیزیه ای  ندادن و منو عین ی دختری که دختر نیست شوهر دادن ..... خیلی پر از دردم فقط خدا کمکم کنه بعد دوسال آقا دستش رو شد ک‌بله پی عشق سابقو اینا هستش.منم راستش خیلی اذیت شدم تو تایپکام هست از طرفی هم مدام سرکوفت نداشتن جهیزیه رو میزنه که حق هم داره .حتی برای حلقه بزور خریدن اصلا نمی‌دونم چرا باهام اینکارو کردن. من تصمیم گرفتم جدا شم چون ازش بریدم چون عاشق کسی دیگست . دروغ چرا من از شدت غصه و تنهایی تو اینستا پناه بردم ب همون کسی ک گفتم عاشق هم بودیم عشقمون پاک بود بعد اینکه منو شوهر دادن اون حتی تو خدمت قصد خودکشی داشته . خلاصه...اینستا با یک پیام کوتاه حرفمون سر گرفت  و بهم میگه من تا آخر عمر نوکرت هستم و میگه تو رو از همه آدمای دورت  جدا میکنم حقت نبود .

برای تولدم با پست برام گردنبند هدیه فرستاد .... بهم بگین اگ جدا شم حق دارم دلم از خونوادم خیلی پره شما جای من بودین چیکار میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر حقی هم داشته باشی الان وقتی متاهلی حق نداری با کس دیگه ای ارتباط داشته باشی اول طلاق بگیر بعدا&nb ...

ارتباطندارم حتی بعد ۶سال ندیدیم هموهنووز .چون  دانشجویه روانشناسی نمی‌دونم چیشد بهش  پناه بردم ..

حق یعنی احساسات و سختی هایی که هر آدمی خودش تجربه کرده پس اگه سخته اگه درد میکشی اگه حس بدی میگیری اگه نمیتونی تمومش کن و طلاق بگیر هرچی که فکر میکنی زندگیت رو خوب میکنه انجام بده

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂

حالا که دلت با شوهرت نیس
و شوهرتم دلش با تو نیس جدا شو ولی خب الان هنوز بهش منعهدی خیانت نکن توروخدا
و اینکه اینم بگم
به حرف اون معشوقه سابقت جدا نشو .چون پسرا خیلی حرفا میزنن ولی بعدش معلوم نیس بیاد جلو یانه
یه وقت دیدی تو زندگیتو خراب کردی ولی اون زد زیر همه چی

دوستان درد من الان اون پسر نیست دردم خونوادم ک‌بهم جهیزیه ندادن و همسری ک عاشق کسی دیگست 😔

جهیزیه که گذشت
ولی آخه ببین الان طلاق بگیری خونواده ای که بهت جهیزیه ندادن تو خونه شون رات میدن؟ حمایتت میکنن بعد طلاق؟

اول جدا شو بعد هر جا خواستی برو چون اگه الان رابطه شما لو بره ی اسم ننگ تا ابد رو پیشونیت هست در ثانی همون عاشق دلخسته دو روز بعد نمیگه اینکه شوهر داشت بامن بود از کجا معلوم باش برم زیر ی سقف به منم خیانت نکنه

حالا که دلت با شوهرت نیس و شوهرتم دلش با تو نیس جدا شو ولی خب الان هنوز بهش منعهدی خیانت نکن توروخدا ...

ن عزیزم خیالم راحته که سمت اون نمیرم آخه نمیخام ی سرکوفت دیگ‌تو زندگی رو سرم باشه همه مردایکی  هستن اون هم میخاد بعد ها مدام. سرکوفت ازدواج اول رو بزنه. 

دوستان درد من الان اون پسر نیست دردم خونوادم ک‌بهم جهیزیه ندادن و همسری ک عاشق کسی دیگست 😔

اره میفهممت استارتر خیلی سخته ولی دنیا گوهه همینه دنیا عادل نیس و نمیشه کاریش کرد پس سعی کن عاقلانه بین مشکلات ی تصمیم عقللنی و بهتر بگیری 

من جات بودم از شوهرم جدا میشدم البته مهریمو میگرفتم و دهنشو سرویس میکردم