دوستان من اینجا نظراتتونو میخونم خیلی کمک کرده بهم تا الان .من ی دختر تقریبا میشه گفت چهره خیلی خوبی دارم خاستگارای زیادی داشتم اما عاشق دلخسته ینفر بودم سیری مشکلات پیش اومد ک خونوادم ب معنای واقعی خاستن منو از سر خودشون باز کنن منو شوهر دادن بماند ک بچه هم بودم چیزی حالیم نمیشد . متاسفانه خونوادم به من هیچ جهیزیه ای ندادن و منو عین ی دختری که دختر نیست شوهر دادن ..... خیلی پر از دردم فقط خدا کمکم کنه بعد دوسال آقا دستش رو شد کبله پی عشق سابقو اینا هستش.منم راستش خیلی اذیت شدم تو تایپکام هست از طرفی هم مدام سرکوفت نداشتن جهیزیه رو میزنه که حق هم داره .حتی برای حلقه بزور خریدن اصلا نمیدونم چرا باهام اینکارو کردن. من تصمیم گرفتم جدا شم چون ازش بریدم چون عاشق کسی دیگست . دروغ چرا من از شدت غصه و تنهایی تو اینستا پناه بردم ب همون کسی ک گفتم عاشق هم بودیم عشقمون پاک بود بعد اینکه منو شوهر دادن اون حتی تو خدمت قصد خودکشی داشته . خلاصه...اینستا با یک پیام کوتاه حرفمون سر گرفت و بهم میگه من تا آخر عمر نوکرت هستم و میگه تو رو از همه آدمای دورت جدا میکنم حقت نبود .
برای تولدم با پست برام گردنبند هدیه فرستاد .... بهم بگین اگ جدا شم حق دارم دلم از خونوادم خیلی پره شما جای من بودین چیکار میکردین