2777
2789

میدونم پماد وقرص هست ولی به لحاظ طب سنتی میخواستم بدونم 

وهم اینکه وقتی میریم دکتر بگیم عفونت داریم قبول نمیکنن ودارو نمیدن آخه این چه مرضی هست دیگه

میگن حتمایابایدآزمایش هورمون بدی یاسونوداخلی😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر وقتی معایته کنه ببینه عفونت داری حتما دارو میده. داروی دکترو استفاده کن درکنارش هرروز دوسه بار ...

مشکل اینجاست هربار باید رفت معاینه بخدا آدم بهش برمیخوره خصوصی ترین جای بدنو هی نگاه کنن😭

مشکل اینجاست هربار باید رفت معاینه بخدا آدم بهش برمیخوره خصوصی ترین جای بدنو هی نگاه کنن😭

وا ینی چی تو دیگه کی هسی بابا. بشین خونه عفونتت بیشتر شه. مثلا دکتر از خداشه خصوصیه تورونگا کنه؟؟ ک بهت برمیخوره😂😂😂

وا ینی چی تو دیگه کی هسی بابا. بریخورهذبشین خونه عفونتت بیشتر شه. مثلا دکتر از خداشه خصوصیه تنر نگا ...

نه از خداش نیست😅 ولی من ازخدامه کسی نیگام نکنه

میدونی من خیلی باحیام😂 بخدا جدی میگم من خیلیییی حساسم رواین مسئله

نه از خداش نیست😅 ولی من ازخدامه کسی نیگام نکنه میدونی من خیلی باحیام😂 بخدا جدی میگم من خیلیییی حس ...

اصلااا هضم نمیکنم حرفتو نمیدونم چرا😂 منم والا دوس ندلرم هی نشون بدم ولی برم نمیخوره نشون دادنی دیگه مجبوریه. 

اصلااا هضم نمیکنم حرفتو نمیدونم چرا😂 منم والا دوس ندلرم هی نشون بدم ولی برم نمیخوره نشون دادنی دیگه ...

حضوری ببینیم هضم میکنی.اینجا نمیتونم خودمو توضیح بدم.من کلا رواین مسئله حساسم توزایمان دراوج در داد میزدم به پرستارا نگام نکنید بیست تا ریخته بود بالا سرم