2777
2789

سلام 

خانما من نمیدونستم خوردن جگر تو بارداری ضرر داره این هفته دوبار خوردم الان بهم گفتن خوب نیست ؟

کسی چیزی میدونه؟

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

خوب نیس،،چون جگر تصفیه خون رو انجام میده برا زن باردار خوب نیس،،،، دیگه نخور 

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ماهی یک بار در حد ۵ تا تکه ی کوچیک می خورم تا حالا چیزیم نشده ولی مصرف زیادش ضرر داره مخصوصا تو ماه های اول

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
خوب نیس،،چون جگر تصفیه خون رو انجام میده برا زن باردار خوب نیس،،،، دیگه نخور 

اینترنت سرچ کردم علاوه بر این کاری ک شما میگین ویتامین a زیادم داره و خوب نیس خدا خودش کمک کنه مشکل نباشه برام

من ماهی یک بار در حد ۵ تا تکه ی کوچیک می خورم تا حالا چیزیم نشده ولی مصرف زیادش ضرر داره مخصوصا تو م ...

من اول ماه پنجمم هفته ۱۹

اینترنت سرچ کردم علاوه بر این کاری ک شما میگین ویتامین a زیادم داره و خوب نیس خدا خودش کمک کنه مشکل ...

نترس مشکلی تا الان برات نبوده ازاین ب بعدم نداره نخور دیگه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
عزیزم اصلا نخور. ویتامین آ بالایی داره و باعث بروز مشکلات تو جنین میشه. اب هویجم استفاده نکن.

خدا این دوبارو ب خیر بگذرونه دیگه توبه ممنون جانم

میگن ویتامین Aزیاد داره و خوب نیس

بیخیال گوگل درسته مصرف بیش از حد همه چی ضرر داره پس سعی کن میانه مصرف کنی و حساس نباشی..من خودم بارداریم همه چی مصرف کردم ب جز دمنوش و اینجور چیزا 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
من اول ماه پنجمم هفته ۱۹

با منی تقریبا ، نگران نباش چیزیت نمیشه از این به بعد مصرفش رو کم کن خیال خودت راحت تره

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤