2777
2789
عنوان

سلام سلام ناناز هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 22 پست
ساناز من واقعا اصابم خورده الان میترسم چیزیت شده باشه خیلی وقته ازت خبری ندارم بخدا ضربان قلبم رو ه ...

سلام مهسای من خوبی ؟؟؟ 🥺🥺🥺 دورت بگردم من اخه عزیزترینم 

چه خبرا قشنگ من ؟؟؟ 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
سااااانااااااززززز🥺 کجایی تو دختر؟؟؟؟ نگرانتم بخدا  بلایی سرت نیومده باشه دردت ب جونم🥺💔

من قوربون اون صورت ماهت بشم اخه ❤❤❤❤💋💋💋🥺🥺🥺🥺🥺

عزیزم چیزیم نیست رمز کاربریمو یادم نمیومد امروز دفتری که بعضی چیزا رو یادداشت میکنم پیدا کردم توش رمز کاربرمیو نوشته بودم 

و اومدم ببینم خوبی مهربونم ؟؟؟؟ 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قوربون اون صورت ماهت بشم اخه ❤❤❤❤💋💋💋🥺🥺🥺🥺🥺 عزیزم چیزیم نیست رمز کاربریمو یادم نمیومد امرو ...

خیلی نامردی ساناز خیلی🥺🥺🥺🥺من این همه نگرانت بودم این همه فکرای بد میومد به ذهنم این همه به نی نی یارا سپردم ببینن جور دیگ ای خبری میشه ازت گرف. اون وقت تو بد چن ماه میای میگی رمزمو یادم رفت🥺🥺🥺🥺😢😭لنتی حداقل تو چالش ناشناسی جایی برام پیام میزاشتی منو از نگرانی در میوردی خیلی نگرانت بودم خیلی🥺💔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خیلی نامردی ساناز خیلی🥺🥺🥺🥺من این همه نگرانت بودم این همه فکرای بد میومد به ذهنم این همه به نی نی ...

من دورت بگردم شرمندتم بخدا 💋🥺🥺🥺🥺🥺

بخدا یادم نبود وگرنه هر جوری بود بهت خبر میدادم 

قربون شکل ماهت عزیزترینم حق داری واقعا 😓😓😓😓😓 هر چی بگی من باید هیچی نگم چون حق باتوعه عزیزم 

من دورت بگردم شرمندتم بخدا 💋🥺🥺🥺🥺🥺 بخدا یادم نبود وگرنه هر جوری بود بهت خبر میدادم  قربو ...

😔💔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
من دورت بگردم شرمندتم بخدا 💋🥺🥺🥺🥺🥺 بخدا یادم نبود وگرنه هر جوری بود بهت خبر میدادم  قربو ...

سلام ساناز خوبی؟❤😍نبودی خیلی وقته عزیزم حالت خوبه اوضاع 😍😙

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله

کجایی تو بیمعرفت  آخه😔😔😔

سلام سانااااز کجایی تو