2777
2789
عنوان

ویار نوشابه تو حاملگی 😭

9338 بازدید | 41 پست

دوستان من بشدت عاشق نوشابه شدم . 

آخ اصلا به کوکا با یخ فکر میکنم ضعف می‌کنم .

قبلا‌ هم می‌خوردم اما نه اینقدر . 

می‌دونم خیلییی ضرر داره ها اما نمیتونم خودمو نگه دارم .

شما اصلا تو بارداری نوشابه نمی‌خوردید؟؟؟؟

حتی الآنم دلم خواست :))))))))

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی

من ک بچم هوس میکنم همش ولی دوساله لب نزدم نخور خوب نیست جاش قرص جوشان بخور گاز داره مث نوشابه البتهه از دکتر بپرس ضرر نداره 

اگ نداشت بخور 

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

وای منم همینطور خاک تو سرم سه چهار بارم خوردم ولی گریه میکنم نمیخورم البته نمیخرن ک بخورم

من به شوهرم میگفتم نخر اونم نمی‌خرید 

دوباره چند روز بعد گفتم دارم میمیرم برای نوشابه توروخدا بخر 🥲

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

دیابت داشتم دوستت داشتم دلم مخاست یه نوشابه خانوادرو سر بکشم😶☹️میخوردم هرچند روزی دولیوانو

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
من میخوردم 

بچتون بیش فعال نیست؟

میفهمم چی میگی من ک بچم هوس میکنم همش ولی دوساله لب نزدم نخور خوب نیست جاش قرص جوشان بخور گاز داره ...

امتحان کردم اما اصلا خوشم نمیاد . شاید اگه نوشابه زرد هوس می‌کردم میتونست جاشو بگیره 🥲 

دیابت داشتم دوستت داشتم دلم مخاست یه نوشابه خانوادرو سر بکشم😶☹️میخوردم هرچند روزی دولیوانو

دیابتت بخاطر نوشابه خوردن بود؟؟؟

وای منم همینطور خاک تو سرم سه چهار بارم خوردم ولی گریه میکنم نمیخورم البته نمیخرن ک بخورم

ای خدا مگه نوشابه هم خطر داره برای جنین؟!🤦

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
دیابتت بخاطر نوشابه خوردن بود؟؟؟

نه دیابت بارداری داشتم چیزای کع قند مصنوعی داشتن ممنوع بود 

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
ای خدا مگه نوشابه هم خطر داره برای جنین؟!🤦

آره بابا خیلی . هم برای مادر هم نی نی

خوردن یخ اصلاااا تو بارداری خوب نیست ، ما یکی از فامیلامون حامله بود ، بعد هی یخ میخورد ، بچش به دنی ...

وای🤦🏻