2777
2789
عنوان

صبحونه لاکچری دو نفره بیاییییید کمک خانمای گل و کدبانو

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر.آب پرتقال.همره نان تست تخم مرغ نیمروو که با کره درست شده باشه

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
اره صد در صد منتها شوشو زیاد دوس نداره  حوصلشم نداره بره زن و شوهر خسته ایم کلا😂😂

میتونی ی نوع املت اینگلیسی ک ترکیب ژامبونو تخم مرغ ایناس بذاری 

یا خوراک لوبیا سوپ 

یا کیک یا پنکیک 

اممم عدسی خونگی 

تخم مرغ عسلی و مخلفات 

انواع مربا 

شربت شیر قهوه یای ی نوشیدنی متفاوت 

کره پنیر و هرچه میشه گذاشت 

و از همه جذاب تر نون داغ خاش خاشیییییی

میتونی ی نوع املت اینگلیسی ک ترکیب ژامبونو تخم مرغ ایناس بذاری  یا خوراک لوبیا سوپ  یا ک ...

اینارو درست کنم میره واس دو سال دیگه صبحونه مفصل تدارک ببینم🤣🤣🤣🤭

عالی بود خدایی

اینارو درست کنم میره واس دو سال دیگه صبحونه مفصل تدارک ببینم🤣🤣🤣🤭 عالی بود خدایی

اخی مزش ب دیر ب دیر بودنشه من یادم نمیره خیلیییی کوچولو بودم بعد بابام خونه نبود گفتم ی صبحونه برای تشکر از مامانم بزار از بودو نبود دنیا توش بود بیسکوییت نون سوخاری حلوا ارده ارده شیره نون خشک  نبات قند انواع چای مربا هزار جور گفتم صبحم پا میشم تخم مرغ سوپ چرتو پرت میزارم ایعنی سمی بود صبح پا شدم برای اولین بار مامانبزرگمو داییام صبح اومدن خونمون یعنی گند خورد ب برنامه ریزیم ولی اونا میگفتن حسابی کیف کردنو پراشون ریخته بوده 😂😂😂😂😐😡