2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خارش دارم. شایدم شپش باشه. هنوز نگشتم تو سرم😂😂😂نامزدمم میخارونه. شاید اونم داره😂😂😂

برم بگم بیا موهاتو نگاه کنم. 

تا بیاد. بدونه شپش چیه خفم میکنه. خداکنه نباشهه

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏
باید بگی یه نفر بگرده تو سرت پیدا کنه معلوم میشه یه شونه های هست دندونه ریز اهنی ضد شپش از اونا بگیر ...

خارش نداشتم و زیاد ندارم اما آرایشگاه بود یهو دختره گفت شوش بعد کل موهامو گشت هیچی پیدا نکرد یه چیز ریزه تخت کوچولو دیده بود🥺

خارش نداشتم و زیاد ندارم اما آرایشگاه بود یهو دختره گفت شوش بعد کل موهامو گشت هیچی پیدا نکرد یه چیز ...

من پسرم دو تا دفه یه دفه سال ۹۵ یه دفه ۹۶ گرفت خودم از پسرم گرفته بودم شبیه مورچه کوچکتره و شبیه حشره برنج اگه موهات کلان خارش داره پس شپش نیست ولی  اگه موهات خارش نداره الان گرفته شپش 

خارش نداشتم و زیاد ندارم اما آرایشگاه بود یهو دختره گفت شوش بعد کل موهامو گشت هیچی پیدا نکرد یه چیز ...

شاید برد مشتری قبلی اش بوده ولی خدای نکرده یک درصد اگه شپش بود در مان داره نگران نباش 

من پسرم دو تا دفه یه دفه سال ۹۵ یه دفه ۹۶ گرفت خودم از پسرم گرفته بودم شبیه مورچه کوچکتره و شبیه حشر ...

همیشه بخاطر عرق کردن موهام یا شوره خارش دارم الان خارش نداشتم هفته پیش آرایشگاه دید شپش دارم اونم هرچی گشت پیدا نکرد یدونه دید که والا اقلا شبیه حشره نبود