2777
2789
عنوان

فلسفه و خدا !

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 42 پست
هرگز نمیتونه پاسخ بده چون عقل توانشو نداره

یکی از ایراداتی که شما و بعضی کاربرا دارید اینه مطالب رو نمی خونید ولی نظر میدید ... !-

اول ببینید در چه مورد تایپک زده شده و چه مطالبی گفته شده ، موضوع چیه ، اصلا بحث تونستن یا نتوستن هست یا نه ... بعد نظر بدید! 

بنظر من بهتره کلا به این چیزا فکر نکنیم چون جواب نهایی ندارن و فقط بیشتر ما رو گیج میکنن هرچی بیشتر ...

خدا هست و خودش هم گفته به ذات من تفکر نکنید بلکه از روی خلقت هام به وجودم پی ببرید چون مغز انسان توان فهمیدن چیستی خدارونداره مثل این میمونه که بخوایم یه پارچ اب رو تویه لیوان جا بدیم که شدنی نیس

منم با این بخش حرفتون که به چیستی خدا فکرنکنیم موافقم 👍🌸🌱🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انسان توان پاسخ به این سوال رو نداره و همه جوابها از روی ترس از جهنم و یا ذوق بهشتی هست که هزارسال ...

اینگونه نیست برهان صدیقین رو بخون ...

خلاصه:

موجودات یا خالق دارند یا ندارند.

اگر خالق اونها خدا (موجودی که وجودش از خودش هست)باشه که مساله تمام و حل شده

اگر خالق اونها خدا نباشد پس باید موجودی مثل خودشون باشهکه از دیگری وجود گرفته اند

بعد این موجود از دیگری ....که ناچار باید وجودش به کسی ختم بشود که وجودش را مرهون کسی نیست .واین موجود همان خداست.

پس در هر دو صورت خدا اثبات میشود...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
حیف که تو این سایت جای اینجور صحبتا نیست و‌حیف که نه حوصله دارم و نه وقتشو،وگرنه خیلی دوست داشتم همو ...

هر وقت حوصله  و وقت داشتید بگید 

هیچ ضعفی دین کامل نداره

البته حساب خود دین رو از دینداران ظاهری جدا کن

بنظر من بهتره کلا به این چیزا فکر نکنیم چون جواب نهایی ندارن و فقط بیشتر ما رو گیج میکنن هرچی بیشتر ...

بله در ذات خدا به جواب نمیرسیم ،

ولیکن خود خدا راحت قابل اثبات هستش.

این تصویر مسجد سلیمانیه ترکیه است . به عنوان یک انسان نوعی میخواهیم در مورد " این ...

اگر مسجد سلیمان ترکیه را در یک بیابان ببینید میدانید که خالقی دارد این درسته اما اینجا بحث مهمی باز میشه اگر یک 

قوطی کبریت را به زمین بریزیم شکلی به وجود می آید (شانسی) اما آیا شما میتوانید کنار آن دقیقا همانگونه چوب کبریت بچینید؟ شاید ساعت ها طول بکشد کاری که با یک لحضه انجام شد ساعت ها طول کشید پس اگه مسجد سلیمانو تو بیایان ببینم پی به خالق میبرم اما اگر یک غار طبیعی ببینم پی به وجود خالق نمیبرم چون اتفاقی به وجود آمده و خالقی نداره و اصلا نیازی به خالق نداره اگه مثلا یک دقیقا کپی یک غار را در یک جای دیگر ببینم پی به خالق میبرم 

وقتی یک انسان را از نظر بیولوژی و آناتومی آنالیز میکنیم متوجه میشویم از یک مسجد بسیار پیچیده تر و شگ ...

بدن پیچیده انسان هم از یک تک سلولی آمیب به وجود آمد علم هم یک روزه به وجود نیامد اگر ما امروز میتوانیم موشک بفرستیم فضا نتیجه ده ها هزار سال تکامل علم بود اگه مصلا یهو دولت ها موشک میساختن میشد به وجود چیزی مثل آدم فضایی ها پی برد اما علمی که تکامل پیداکرده و هنوز هم در حال تکامل است نیازی به آدم فضای ندارد یادتان باشد علم از یک چوپان به وجود آمد بدن انسان هم از یک تک سلولی

سلام شبتون بخیر.جسارتا چرا در زمینه مسائل فلسفی تاپیکی از شما نمیبینم؟ البته سوال من بیشتر به دلیل پیگیری اینجور مباحث هست چون تاپیکهاتون رو میخوندم وگرنه بدون شک شما صاحب اختیارید و قرار نیست بابت کارهاتون پاسخگو باشید.ضمن اینکه بنده(آقا) هستم و اگه مایل نبودید اصلا جواب ندید من درک میکنم.ببخشید اگه اینجا پیغام گذاشتم تاپیک اولتون قفل بود.نمیدونم کار درستی کردم یا نه

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
اگر مسجد سلیمان ترکیه را در یک بیابان ببینید میدانید که خالقی دارد این درسته اما اینجا بحث مهمی باز ...

واقعا چه استدلال بی منطقی !

مسجد سلیمانیه رو در بیابان دیدن و یا در خیابان دیدن چه ارتباطی به اصل موضوع داشت! 

بدن پیچیده انسان هم از یک تک سلولی آمیب به وجود آمد علم هم یک روزه به وجود نیامد اگر ما امروز میتوان ...

جواب این کاربر در تایپک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7831313/کاربر-vegiar

سلام شبتون بخیر.جسارتا چرا در زمینه مسائل فلسفی تاپیکی از شما نمیبینم؟ البته سوال من بیشتر به دلیل پ ...

منظورتون چه مباحثی هست؟ 

منظورتون چه مباحثی هست؟ 

البته صاحب نظر شمایید و بنده فقط پیگیر و علاقه مند.ولی بطور عام در زمینه فلسفه وجودی خلقت و بطور خاص در زمینه رویاهای صادقانه و ملائکه..من بطور جدی هرجایی اینجور مباحث رو ببینم پیگیری میکنم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
خالق خدا ... نداشتن خالق برای خدا دلیل بر این نیست که جهان هم میتواند خالق نداشته باشد . چون " زما ...

همه رو خوندم .اما هر چی منطقی تر و فلسفی تر به وجود خدا و نوع وجودش فکر کنیم و تحقیق کنیم باز به هیچی میرسیم مگر اینکه خودمون و گول بزنیم که حتما باید یک چیزی باشه .اینهمه مثال زدی و دلیل و برهان .اما ما انسانیم .تا چیزی رو به چشم نبینیم نمیپذیریم .از روی علامت ها و نشانه ها هم چیزی اثبات نمیشه .خدا هم دیده نمیشه خدا رو از روی نشانه ها و علامت های پیچیده ش باور کردیم .اگر توی قرن جدید با ایینهمه پشرفت علم و تکنولوژی یکی بیاد که به عینه دیده بشه .ولی برای ما کارای خارق العاده انجام بده مثل همین خلقت و ... ما کم کم به خدایی باورش میکنیم .فقط کافیه یکی بیاد که انسانها رو به نصف خواسته هاشون برسونه .بدون بهچنه ی. حکمت و قسمت همین شما بهش میگی خدا و از این خدا یادت میره .توی زندگی مزخرف من که چیزی جز بدبختی و دستاوردای نصفه نیمه نبوده با وجودیکه من فوق العاده دیندار و خدا پرست و پر تلاش بودم تمها نتیجه ای که الان رسیدم اینه که نه حرف مذهبیون رو بپذیرم نه دانشمندان نه هیچ کس دیگه ای .اگر قرار بود ن چیز فراتری بدونم یا اگه خدا وجود داشت خودش میومد خودش و بما نشون میداد .نمیگم جهان از پوچی و هیچیه .اما اون جور که همه فکر میکنن خدا اونجوری نیست .کل جهان هستی از انرژیه .انرژی های سبک و سنگین انرژی های مثبت و منفی این انرژی ها هستن که توی زندگی ما موثرند .هر انسانی که از ریشه و خاندانش در معرض انرژی های خوب بودن زندگی خوبی دارن و خوشبختن .مقل بچه ای که تو یه خانواده ی پر انرژی و شاد بدنیا میاد و بچه ای که تو یه محیط کم انرژی و انرژی بد بدنیا میاد .همین .دعا کردن و حاجت داشتن فقط یه جور تلقینه .اگر یه سری انسان ادعای پیامبری داشتن اونا آدمایی بودن که منبع انرژی پاک رو پیدا کردن .از چوپانی توی طبیعت و کوه از غارنشینی و به خلصه و چهله رفتن .اگر به ما توصیه ذکر و جملات الاهی داشتن  از قبیل انجیل و تورات و قران و .... اون الفاظ فقط. به پاک شدن. انرژی اطراف کمک میکنه .واسه همین با ذکر گفتن ممکنه به خواسته مون برسیم .ممکن هم هست نرسیم .من الان سالهاست تو شرایط سختی هستم .اما دارم میبینم که کسی نیست که صدای من و بشنوه خب واقعا نیست .فقط در یک صورت میتونم دوباره خدا رو بپذیرم اونم اینه که طی همین چند روز چند میلیارد پول با سلامتی برای همه ی خانواده م و خودم دستم برسه .اونجا میپذیرم که اون منبع انرژی نه به زور من بلکه به مرحمت خودش اومده تو زندگیم .بعدش میام برا شما تعریف میکنم .البته که باز هم نمیتونم برای شما به اثبات برسونم فقط. قلبی برای خودمه 

انقدرم سر خودتون و درد نیارید یه هفتاد ساله دیگه .پاره میشیم بعدش گورمون و ازین دنیا گم میکنیم .به امید اینکه بعد از مرگ دیگه انرژی های خوب بساد سمتمون 😂