2777
2789
عنوان

فلسفه و خدا !

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 42 پست

حیف که تو این سایت جای اینجور صحبتا نیست و‌حیف که نه حوصله دارم و نه وقتشو،وگرنه خیلی دوست داشتم همونجورکه شما داری ضعف های آتئیستی رو میگی بنده هم ضعف های دین مذاهب رو میگفتم برات

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حال این مطالب از نگاه فلسفه برای ضروریت وجود خدا هست ، اگر کسی بر خداناباوری تاکید داره میتونه این دلایل رو با صحبت های منطقی به زیر سوال ببره و دلایل عقلانی خودش رو در چهارچوب ادب   مطرح کنه ...

مباحثه با ادبیات درست و بدون توهین هم برای خداباور ها و هم خداناباورها نشانه ی بلوغ فکریه ...!

انسان توان پاسخ به این سوال رو نداره و همه جوابها از روی ترس از جهنم و یا ذوق بهشتی هست که هزارسال ...

ما داریم در مورد فلسفه وجود خدا  حرف میزنیم  نه فلسفه ی وحود بهشت و جهنم !

بنظر من بهتره کلا به این چیزا فکر نکنیم چون جواب نهایی ندارن و فقط بیشتر ما رو گیج میکنن هرچی بیشتر ...

انسان با مغز کنجکاو آفریده شده و دنبال جواب هست نمیشه همیشه گفت بهتره فکر نکنیم ! بله مسائلی هستن که نمیشه جوابی براش پیدا کرد ولی میشه برای بعضی موارد نگاه منطقی انداخت ...

داره پاسخ شبهات رو میده، خودش از مرحله فکر کردن و شک داشتن گذاشته

داریم در مورد دیدگاه فلسفه برای وجود و عدم وجود خدا "حرف" می زنیم ! 

اگه بخام جوابتو بدم مسدود میشم

من نظرات شما رو گاها میخونم ، با تمسخر و تحقیر و بدون حرف زدن منطقی همیشه با دیدگاه های مخالفتون برخورد میکنید ... اگه تا الان مسدود نشدید من بعد هم نمی شوید!

داریم در مورد دیدگاه فلسفه برای وجود و عدم وجود خدا "حرف" می زنیم ! 

وجود و عدم وجود، هر دو؟ یعنی در مورد دیدگاه فلاسفه آتئیست هم "حرف" میزنید؟

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
وجود و عدم وجود، هر دو؟ یعنی در مورد دیدگاه فلاسفه آتئیست هم "حرف" میزنید؟

بله شما مطالب رو نخوندید؟! 

حیف که تو این سایت جای اینجور صحبتا نیست و‌حیف که نه حوصله دارم و نه وقتشو،وگرنه خیلی دوست داشتم همو ...

اشکالی نداره اگه شما هم دیدگاه خودتون رو بیان کنید با این تفاوت که این تایپک فعلا در مورد " خدا" هست نه مذاهب ! پس اگه نظری در این زمینه دارید خوشحال میشم بخونم ... البته اگر حوصله و وقت داشتید ...