2777
2789

غذا چی بپزم واسه مامانم کرونا داره فعلا فقط سرفه میکنه تورو‌خدا راهنماییمون کنید چی‌بخوره

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

ب منم بگین آبجیم کرونا دلتا گرفته..

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عسل و آبلیمو طبیعی با آب ولرم مخلوط کن روزی سه وعده 

عدسی پر سیر پیاز 

سوپ مرغ 

گوشت تو شیشه کن غذای چرب نخوره کباب کوبیده بدن و قوت میده خوبه 

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین دکتر حتما حتما. باید دارو مصرف کنین هفته دوم سی تی‌ریه بدین. 

مایعات حتما . خیلی زیاد حتی شده اب معمولی بخاطر التهاب . اب هویج و سیب. غذای های مقویی ولی با فاصله. .

7 تا دونه سیاه دونه به علاوه یه قاشق عسل

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ما خانوادگی کرونا داشتیم و اینا رو خوردیم

آب هویج زیاد . ادویه فلفل و دارچین اینا اصلا 

پختنی باشه غذا ها. سوپ ولی پیاز کمتر بریز 

تخم به _چایی کمرنگ_پرتقال_سیب 

و اینکه آب یخ و اینا نه . سیر نه کم تر

مرغ آب پز با برنج آب کش . ادویه رو گفتم نمک کم بزن

فلفل اینا نه . و دکتر برو دارو میده . مصرف کنه

آب و مایعات ب شدت زیاد مصرف شه

نحوه صحیح بخور جوش شیرین

برای انجام بخور جوش شیرین، یک سوم ظرف (کتری) آب بریزید و بجوشانید. بسیار باید مراقب بود که ظرف بخور، پر از آب نباشد تا با ریختن جوش شیرین، باعث پاشیده شدن آب داغ به دست و صورت شما‌ شود. در زمان بخور بهتر است از یک ملحفه، چادر یا چادر شب استفاده شود و آن را روی سر قرار دهید تا بخارهای ایجاد شده از زیر پارچه خارج نشود.

به محض جوش آمدن آب داخل کتری، آن را از حرارت جدا کنید و در حالی که زیر چادر هستید، یک قاشق مرباخوری یا نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین داخل ظرف بریزید و به مدت دو دقیقه بخاری که تولید می‌شود را عمیقا از بینی تنفس کنید و از دهان بیرون بدهید. این عمل را پنج مرتبه پی‌درپی، در هر نوبت تکرار کنید. ( بهتره از چایساز استفاده بشه که آب مداوم در حال جوش باشه)

دمنوش چای پونه  و عصاره انجیر اینا همه برا رفع عفونت

قابل توجه کاربری دست سه نفره❤️🤍🖤