2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیاین لطفا چکار کنم زایمانم ب هفته 40 نرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکترت آشنا باشه بچه هم خوب وزن گرفته باشه  می‌تونه بهت برای ۳۸هفته نامه بستری بده با آمپول ...

بیمارستانم دولتیه دکتر ندارم بچمم وزنش تو 34 هفته 2300 بود

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
هفته چندی عزیزم  بچت چیه وزنش چقده

۳۷هفته و۴روز.  دختر. تا ۳۵ هفته ۲۵۰۰بود.

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
آبجیم‌امروز رفت سونو ۶هفته و ۱روزش بود تشکیل نشده بود😔

تا ده هفته وقته عزیزم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
ماروکشته از صب دکترشم گفت اصل سونو قلب واسه ۸هفتس ولی این ساز خودشو میزنه

بگو استرس براش خوب نیست. اره از هشت هفته به بعد بیشتر  تشکیل میشه.  فولیک اسید میخوره؟؟

ای جان😍 بچت چیه؟ هفته ۲۷ فهمیدی پس غربالگری اینا نرفتی؟

نه فقط ی غربالگری رفتم واسه چکاب کلی ک خداروشکر سالم بود الحمد لله دختر بچم

خانوما لطف میکنین بگین قلب بچتون چند هفته تشکیل شد و سونو ضربان قلبشو شنید ؟

من بدون دارو پریود نمیشم دلیل نازاییم همین بود دیگ تکونای بچه وا%ح شده بود رفتم سونو دیدم باردارم 😍

خدا حفظش کنه😍

ممنون عزیز دعا کن بتونم زایمان خوبی کنم منم دعات میکنم خیلی میترسم دعا کن سلامت بدنیا بیاد و بمونه برام 

خدا گل پسرتو حفظ کنه بحق این شبای عزیز