2777
2789

من پریودم چن روز میشد که افتاده بود عقب بعد ، تست زدم منفی شد ، بعدش رابطه آزاد داشتیم ، حالا اگ اون رابطه منجر به حاملگی بشه ، من دیگ پریود نمیشم یعنی؟؟

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب روز تخمک گداریت داره ممکنه دیر تخمک گذاری کرده باشیو همون روزا ک رابطه داشتی باعث بارداریت ب ...

حالا که بعد اینک وقتم گذشته رابطه داشتم ،اگ همون رابطه منجر به بارداری بشه ، تو روزای آتی پریودی رو تجربه میکنم؟

بستگی ب روز تخمک گداریت داره ممکنه دیر تخمک گذاری کرده باشیو همون روزا ک رابطه داشتی باعث بارداریت ب ...

میشه اون سوالمم بگین♥️

حالا که بعد اینک وقتم گذشته رابطه داشتم ،اگ همون رابطه منجر به بارداری بشه ، تو روزای آتی پریودی رو ...

اگه بارداری بشی ک پریوددیگه نمیشی عزیزم ولی البته من بعصی از خانوما رو دیدم ک با وحود بارداری پریود میشن تا چن ماه حالا نمیدونم شما هم از این نوع خانوما باشین یا ن

اگه بارداری بشی ک پریوددیگه نمیشی عزیزم ولی البته من بعصی از خانوما رو دیدم ک با وحود بارداری پریود ...

مرسی که جواب دادین ،♥️

درباره آزمون عملی تربیت بدنی تویه تاپيک دیدم گفتی من دادم

اره ، عزیزم ، پارسال یه آزمون عملی دادم ک فیلمش تو آپارات هست اگ چن روز قبلش تمرین کرده باشی میتونی راحت نمره بالایی بگیری ، و اینک اگ برا فرهنگیان میخوای که بستگی به ترازت داره ولی اگ نه همون علوم ورزشی رو میخوای بخونی زیاد به رتبه اهمیت نمیدن یعنی با ۱۷ هزار راحت میشه رفت البته اگ نمره عملیتم خوب باشه ، 

لباسم هر طور خودت راحتی میتونی بپوشی چون استادا و مربیاشون خانومن ، اگ عینکی هستی ، عینکتم باید با خودت ببری ، قد و وزن رو اندازه میگیرن ولی زیاد روش مانور نمیدن ، 

در این حد عزیرم باز اگ چیزی موند ک نگفتم ، بپرسی میگم

اره ، عزیزم ، پارسال یه آزمون عملی دادم ک فیلمش تو آپارات هست اگ چن روز قبلش تمرین کرده باشی میتونی ...

سخت میگیرن توقبول شدی؟ 

عشق بازی کاربیکاران بود... عاقلش باکار بیکاران چه کار 🦋
سخت میگیرن توقبول شدی؟ 

سخت نه نمیگیرن ، خب چنتا حرکت ورزشی هست ک باید اونا رو درست انجام بدیو هر چه مهارتت بیشتر باشه نمرتم بیشتر میشه ، من ورزشکار نیستم ولی از بچگی آمادگی‌جسمانی بالایی دارم و خوب تونستم انجام بدم و نمره  بگیرم ، هر چند زیاد سخت نیست ، و راحت میشه از پسش بر اومد

من الان ترم دومو تموم کردم ، رشته جذابیه اگ دانشگاها باز بشن هیجانش بیشتره ، ولی خب بازار کارش انچنان خوب نیس مث اینک