2777
2789
عنوان

نظر سنجی آشپزی

123 بازدید | 15 پست

سلام من پنج شنبه برای اولین بار خانواده شوهرم دعوت کردم قراره بیان شام خونمون بنظرتون غذا چی بپزم با چی پذیرایی کنم دسر چی درست کنم و چیکار کنم ؟ خیلی استرس دارم به کمکتون نیاز دارم

به سلامتی عزیزم 

زرشک پلو با مرغ بزار با سالاد ماکارونی و ژله میوه ای و سالاد فرانسوی و مخلفات 

من دو نوع غذا دوست ندارم چون اسراف هست 😊. خوش بگذره مواظب هم باشین به خاطر کرونا 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذاهایی رو درست کن که توی پختش مهارت داری..من بودم دسر رو آماده میگرفتم چون هم وقت گیره هم خسته کننده..

سالاد هم دو مدل درست کن

سبزی و ترشی و نوشیدنی هم باشه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

جمع نشیم تا کم نشیم

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
به سلامتی عزیزم  زرشک پلو با مرغ بزار با سالاد ماکارونی و ژله میوه ای و سالاد فرانسوی و مخلفات ...

خیلی ممنون عزیزم ژله یه چیز آسون می‌خوام که بتونم خوب درستش کنم هم وقت جیر و کسل کننده نباشه 

غذاهایی رو درست کن که توی پختش مهارت داری..من بودم دسر رو آماده میگرفتم چون هم وقت گیره هم خسته کنند ...

عزیزم اینجوری که شما میگین من تازه دوساله آشپزی یاد گرفتم و تازه مستقل شدم ۱۸سالمه 

خیلی ممنون عزیزم ژله یه چیز آسون می‌خوام که بتونم خوب درستش کنم هم وقت جیر و کسل کننده نباشه 

عزیزم اگه جام های کریستال داری همونا که برای بستنی خوری هست اونارو بیار و کمی هم موز و توت فرنگی و انگور بگیر و ژله ی همین 3 تا میوه رو هم بگیر و میوه ها رو بریز توی جام و بعدش مایع ژله رو بریز روش تا ببنده خوشگل میشه. 

عزیزم اگه جام های کریستال داری همونا که برای بستنی خوری هست اونارو بیار و کمی هم موز و توت فرنگی و ا ...

آهان مرسی عزیزم . برای پذیرایی اولیه هم میتونی نظر بدی شیرینی و میوه و تنقلات و این چیزا 

آهان مرسی عزیزم . برای پذیرایی اولیه هم میتونی نظر بدی شیرینی و میوه و تنقلات و این چیزا 

اره حتما عزیزم  بستگی داره چه تایمی برای شام بیان اگه زود اومدن براشون شربت بیار 

اگه هم تایم شام بودن نیازی نیست ولی بهتره یه شکلات خوری پر از شکلات و چندتا بشقاب رومیز پذیرایی باشه 

میوه هم سیب و انگور و خیار خودم ایجوری پذیرایی میکنم 😊 

بعد از شام چایی خواستی بیاری با شیرینی خشک بیار 

تخمه گلپر هم داشتی بیار با میوه