2777
2789
عنوان

طلاق دوران نامزدی

56 بازدید | 3 پست

من همیشه باهاش مهربون بودم هیچ وقت باهاش بحث نکردم همیشه بهش میرسیدم و چشم میگفتم،بعد اصلا جدای از پرخاشگریش که اصلا عصبانیتش ملاک نداشت که من بدونم از فلانکار بدش میاد ممکن بود تو هر لحظه که پیشتونه یه خرکت شما عصبانیش کنه عصبانیتی که چشماشو گرد میکرد دندوتاشو فشار کیداد تند تند نفس میزد مثلا سر اینکه چرا اینترنتت روشنه،چرا روشلوارت خط افتاده،چرا لوازم ارایشت به قوطیش مثلا کرم مالیده،چرا شارژرت رو زمینه چرا تو مهمونی واسم میوه برنداشتی ....از لحاظ مالیم که جز خرید بله برون یه هزارتومنی خرج نکرد یعنی شماره کارتمو نداشت تو این یکسال بعد خساستش دیکه علنی شده بود،این اخری من کلا عادت دارم صبح و شب صورتمو با ژل شست و شو میشورم بعد بیرون بودیم برگشته میگه فک کنم فقط تو از اینا میزنی به صورتت و صورتتو با این چیزا میشوری،منظورش این بود بیا مث زنداداش و مامانم مثلا حموم به حموم با صابون بشور مثل اونا باش😑😑

محدودتم میکرد که مثلا فلان جا برو تنها نرو یا خونه مامانت نرو و.... شکاکم بود که به همه چی شک کنه حت ...

اره یعنی هنوز عملی نشده بود چون عروشی نکرده بودیم و نانزد بودیم کلی برای اینده خط و نشون میکشید ک مغازه نباید بری تنها بیرون و ارید نباید بری هروقت خواستی بری خونه مامانتم خودم میبرمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یعنی هنوز عملی نشده بود چون عروشی نکرده بودیم و نانزد بودیم کلی برای اینده خط و نشون میکشید ک مغ ...

همون بهتر که جدا شدید افراد پارانوییدی و شکاک درمان ندارن ادامه رابطه روز به روز حالتو بدتر میکرد