الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
خدا نابود کنه کسییو که به اسم دین مردمو به بیراهه میکشه....قربون امام حسین برم فقط خودش مارو نجات بده
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
عزیزم من خودم زیاد اهل این چیزا نیستم ولی واقعا دوساله کرونا هست رعایت نمیکنم زیاد بیرون میرم اعتقاد به کرونا ندارم تاحالا خیلی تست دادم منفی بوده نگرفتم
آری آن روز چو میرفت کسی داشتم آمدنش را باور من نمیدانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی :)
واااتی خواهرم نشونم داد اعصابم شدییید بهم ریخت😑 میگفت اینجا هیچکس مریض نمیشه همه شفا میگیرن.. خود ...
حس میکنم اینا فقد واسه خراب کردن چهره مذهبیاس
علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود