halma۱۳ف۵ مدیر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 81 عنوان خیانت 🥺😭 | مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 55 پست سلام شوهرم بهم خیانت کرده بهش میگم ولت میکنم میرم میگع بخدا خودمو میکشم چکار کنم دگه دوس ندارم باهاش زندگی کنم چکار کنم😟😟 1400/05/23 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
halma۱۳ف۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 81 برو دست بچه هاتو بگير لباساتو جمع كن برو مهريتو هم بدار اجرا طلاق بگير خيانت بخشيدنى نيس مخصوصاً كه ... خودش قسم میخوره رابطه نداشتیم فقط پیام دادیم مگه میشه بدون اینکه نری باهاش درموردش حرف بزنی منو خر فرض کرده😟
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 خودش قسم میخوره رابطه نداشتیم فقط پیام دادیم مگه میشه بدون اینکه نری باهاش درموردش حرف بزنی منو خر ف ... از طريق مجازى بله همشهر باشين امكان داره ولى تو مجازى چت هس هدر نده خودتو بقيه وقتتو ندار دير بشع دركت ميكنم كه چقدر برات سخته ولى چاره ديگه اى نيس مجازى بد وابستگى مياره . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 خودش قسم میخوره رابطه نداشتیم فقط پیام دادیم مگه میشه بدون اینکه نری باهاش درموردش حرف بزنی منو خر ف ... به تايپكات نگاه كردم كه زنه نوشته بود مياى جمعه بريم احتمالا ر. ا. ب. ط. ه. داشتن ولى نميگه اسى يه احساسات زن اصلا بهش دروع نميگه . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
halma۱۳ف۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 81 به تايپكات نگاه كردم كه زنه نوشته بود مياى جمعه بريم احتمالا ر. ا. ... ینی چی صد درصد رابطه داشتن مگه ن ؟
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 ینی چی صد درصد رابطه داشتن مگه ن ؟ ببين خودت چى فكر ميكنى نه پس نداشتن كسى كه توً چت اين همه اينجورى چت كنه همو ببينن چت ميشه واقعيت اون زنه هم چه هرزه بوده با مرد متاهل ميحرفه خاك توً سرش😔 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
halma۱۳ف۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 81 ببين خودت چى فكر ميكنى نه پس نداشتن كسى كه توً چت اين همه اينجورى چت كنه همو ببينن چت ميش ... اره هم این اشغال بود هم اون زنکیه بی پدرومادر
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 اره هم این اشغال بود هم اون زنکیه بی پدرومادر واقعا شرايط سختيه 🥺🥺🥺 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
halma۱۳ف۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 81 واقعا شرايط سختيه 🥺🥺🥺 خیلی منو له کرد با این کارش😭😭برام دعا کن تو این شبا🙏🏻🙏🏻
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 خیلی منو له کرد با این کارش😭😭برام دعا کن تو این شبا🙏🏻🙏🏻 فدات شم تو چرا له شى اون له شد از كارش چشم عزيزم انشالله خدا به دلت آرامش بدع🥺 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
halma۱۳ف۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 81 فدات شم تو چرا له شى اون له شد از كارش چشم عزيزم انشالله خدا به دلت آرامش بدع🥺 اخه اون منو نادیده گرفت رفت سمتی کسی دیگه حتما من براش کافی نبودم
دخترمهربوون عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 6986 اخه اون منو نادیده گرفت رفت سمتی کسی دیگه حتما من براش کافی نبودم تو كافى بودى اون مشكل داشت ببين ميدونى چيه؟ اگه تو واقعا دوسش داشته باشى محبت كنى و همه چيت عالى باشه چيزى كم ندارى بهش قابل افتخارى اون مشكل داشت . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎