2777
2789

سلام عزیزان. امیدوارم ک عالی باشید. میشه لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید؟ ممنون میشم. فردا ازمون استخدامی کال سنتر اسیاتک دارم. اگه میشه و میدونید ک چجوریه راهنماییم کنید. پیشاپیش از مهربونیتون یه دنیا ممنونم.

nat 

pat

dhcp

dns

کانفیگ مودم.

احراز هویت

الگوریتم ها رمزنگاری مودم 

vci .vpi

تعریفip 

تفاوت کانکشن های pppoe ,bridge 

انواع ترابل شوتیگ

اینا رو خودم در موردشون چند تا مقاله دارم میخونم. 

ب نظرتون دیگه چیا مهمن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین چیزایی که گفتی رو بخون..آزمون کتبی دارید؟ من قبلاً مصاحبشو رفتم شفاهی بود فقط

اینم شفاهیه. درمورد کابلا بپرسه هیچی بلد نیستم. شما ک مصاحبه شده بودین از اینا سوال پرسیدن ازتون؟ 

اینم شفاهیه. درمورد کابلا بپرسه هیچی بلد نیستم. شما ک مصاحبه شده بودین از اینا سوال پرسیدن ازتون؟&nb ...

نه خیلی ساده بود..در مورد ip ها بیشتر پرسید و تعریف DHCP,DNS,ARP, و ...

سلام عزیزم شما مشغول به کار شدین منم چن روز دیگه ازمون و مصاحبه دارم شرکت های وب خیلی استرس دارمو دا ...

سلام عزیزم اره من تا ابان ماه 1400 مشغول بودم تو اسیاتک ولی خب مورد علاقه ام نبود. نسبت به وقت و انرژی که میذاری حقوقش خیلی کمه و کلا من هدفم از اسیاتک این بود که چیزایی که از شبکه به صورت تئوری خوندم رو عملی یاد بگیرم ولی خب چیزی درمورد شبکه و  mcse  وccna نداره که بخوای یاد بگیری ولی در مورد adsl  اطلاعات زیادی کسب میکنی. 

مباحثی هم که سوال کردن از نتورک پلاس و adsl  و ترابل شوتینگ و  ip ها بیشتر بود.چیزی که خیلی مهمه تو مصاحبه اعتماد به نفسه من مصاحبه ی های وب هم قبل اسیاتک شرکت کردم صرفا برای اینکه خودمو محک بزنم چون اون تایم قصد کار نداشتم ولی قبول شدم و مصاحبه اش از اسیاتک راحت تر بود. اسیاتک سوالای بیشتری پرسید 

با اعتماد به نفس کامل به سوالاشون جواب بده و مفصل درمورد هر موضوعی که سوال میکنن توضیح بده تا جایی که میتونی موضوع های مختلفو به هم ربط بده و درموردشون حرف بزن تا جایی که خودشون بگن "بسه" من با همین تکنیک همه ی مصاحبه هایی که تا به حال شرکت کردم و قبول شدم. موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم اره من تا ابان ماه 1400 مشغول بودم تو اسیاتک ولی خب مورد علاقه ام نبود. نسبت به وقت و انر ...

مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی فعلا که چنتا فایل pdf در مورد نتورک خوندم هنوز باهام واسه ازمون و مصاحبه تماس نگرفتن حقوقشم گفتن عملکردیه ولی پایش ۴.۵ توکل به خدا هر چی قسمت باشه 

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤