2777
2789
عنوان

جونتون میدید؟؟؟؟؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 164 پست
زنده باشی خانم، ممنونم الهی آمین هرچی هست ان شاءالله خدا کمکت کنه🌹

مرسی عزیزم برام دعا کن ب حق این شبا اروم شم اروم شدنم فقط تو ی چیزه خدا میدونه قربونش برم مطمینم درست میکنه

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😂😂❤اگ مادر شوهر خوب باشه مث مادر ادمه دیگ فرق نداره

آره واقعا مادرشوهرم‌ادم خوبیه اگه بخوام جونمو بدم اول مامانم بعد همسرم بعد مادرشوهرم 😊😁😀😄🙆🌹❤

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آره واقعا مادرشوهرم‌ادم خوبیه اگه بخوام جونمو بدم اول مامانم بعد همسرم بعد مادرشوهرم 😊😁😀😄🙆🌹❤

ای جان منم برا عشقم❤🙂🙂

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ای جان منم برا عشقم❤🙂🙂

فدات عشق منم همه دنیامه زندگی نفس عمر جونم بخدا چند روز پیش کلیه هاش درد میکرد دیالیز میشد تو بیمارستان من صبح تا شب گریه دعا براش میکرد کنارش مینشستم وقتی خواب بود نگاش میکردم تا حالل اینجوری مریض نشده بود مرده امو زنده شدم واقعا او چند روز خیلی بد بود خیلی خداروشکر که خدا معجزه کرد عشقم خوب شد 😍❤🙏🖒

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
وای عزیزم خدا حفظشون کنه من چرا انقد دلم بچه مبخواد؟؟؟🥺🥺خیلی میخوام

قربونت عزیزم 

ان شاءالله که خدا به شما هم میده و حس لذت بخش مادری را تجربه میکنی 🥰🙏

منم تا قبل ازدواج دیوانه‌وار عاشق بچه‌ها بودم بعد از ازدواج و مادر شدن متوجه شدم واقعا حق داشتم 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
 ایشالا خدا بهت نی نی خوشگل بده 

مرسی گلمممم😘😘😘😘🙊

قربونت عزیزم  ان شاءالله که خدا به شما هم میده و حس لذت بخش مادری را تجربه میکنی 🥰🙏 منم تا ...

خدانکنه گلم ای جان همیشه سالم باشن من نمیدونم چرا انقد هوس بچه کردم ولی الان زوده یکم🥺🙂

قربونت عزیزم  ان شاءالله که خدا به شما هم میده و حس لذت بخش مادری را تجربه میکنی 🥰🙏 منم تا ...

جان هپیشع این حس بمونه برات😍😍😍😍😍😍😍

فدات عشق منم همه دنیامه زندگی نفس عمر جونم بخدا چند روز پیش کلیه هاش درد میکرد دیالیز میشد تو بیمارس ...

خدانکنه عزیزممم وای خداااااا من فک کردم فقط فقط منم تو دنیااااااا انقد عاشقمممم پس الام دیدم شماهم مث منی بخدا من انقد عاشقشم ک فک میکنم فقط من اینجورم اصا جونم میدم براش بخدا بگن قلبت باید بدی اهدا میکنم درجا منم کرونا گرفت نامزدم مردم هرروز میگم من بگیرم ایشالا اون خوب شه پس مث منی ایشالا عشقتم خوب خوب شه دیگ😍😍

خدانکنه عزیزممم وای خداااااا من فک کردم فقط فقط منم تو دنیااااااا انقد عاشقمممم پس الام دیدم شماهم م ...

ممنونم عزیزم آره بخدا خیلی عاشقشم براش میمیرم وای منم همینطورهر چی دارم ندارم فدای مامانم عشقم میکنم بخاطره مریضیش اصلا حوصله نداشت زیاد حرف نمیزد وای بدونی که من چه حالی بود همش گریه میکردم درست عاشقی خیلی درد داره سخته ولی بازم لذت بخشه آخی عزیزم عشقت کرونا گرفته ان شاالله هر چه زودتر خوب بشه در کنار هم سالهای سال خوشبخت شاد زندگی کنید برای سلامتی عشقت آیت الکرسی حمد میخونم