2777
2789
عنوان

جونتون میدید؟؟؟؟؟؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 164 پست
من بچه دارم با همسرمم با عشق ازدواج کردم قبلا همسرم میگفت حاضرمم جونمم برات بدم اما من به خاطر مس ...

راستش من قهر نیکنم طاقت ندارم ولی ولی ب شدت زود رنج و حساسم زود ناراحت میشم اما گاهی نمیتونم بگم توخودم میریرم حس میکنم بچه بازیه ناراحتیهام

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید تاپیک قفل شد حاجت روا بشی ممنون، نمیدونم ریم سنگینه نتونستم بخوابم نفسم خوب نمیاد، الان از د ...

اا فدا سرت عزیزم وایی الهی نگران نباش ولی توروخدا برو اسکن و دادو کرونا بگیر الان میگن چیزی ب اسم سرماخوردکی وجود نداره انقد دلتا فراگیره احتمالا کروناس پیگیر باش حتما و اینک زودم خوب میشس اصلا نگران نباش الان همه خانواده ها میگیرن طبیفیه غصه نخور ولی پیگیر باش میگن دیر بری بدتر میشع ک مال تو نمیشه مطمینم

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
اا فدا سرت عزیزم وایی الهی نگران نباش ولی توروخدا برو اسکن و دادو کرونا بگیر الان میگن چیزی ب اسم سر ...

ممنونم🌹 دکتر گفت کرونا نیست چون هیچ علامتی ندارم حتی تب یا بدن درد و فقط سنگینی ریس، گفت استرسه و ارامبخش داد، حالا کلرودیازپوکساید خوردم نشستم تو جام

ولی فردا ان شاءالله میرم اسکن

اکسیژنمم خوب بود

ممنونم🌹 دکتر گفت کرونا نیست چون هیچ علامتی ندارم حتی تب یا بدن درد و فقط سنگینی ریس، گفت استرسه و ا ...

عزیزدلم نخواستم نگرانت کنما فقط گفتم ب فکر باش اسکن بده وای ببین منم نفسم سنگینه ولی از خونه بیرون نرفتم کرونا نیس انقر فکروخیال حزص خوردم اینحورم نفسم سنگینه سنگینه این قرص ک گفتی برا چیه؟؟ خواب اورم هس؟ ایشالا خوب شی گل قشنگمم خبر بده فردا رفتی 

عزیزدلم نخواستم نگرانت کنما فقط گفتم ب فکر باش اسکن بده وای ببین منم نفسم سنگینه ولی از خونه بیرون ن ...

نمیدونم والا، خدا رحم کنه به هممون

دکتر دارو رو تو سیستم زد بریم از داروخونه بگیریم اسمشم نگفت اما ما پیاده بودیم، خودم رفتم ی چی خوردم

ارامبخش ضعیفه

چشم میگم

نمیدونم والا، خدا رحم کنه به هممون دکتر دارو رو تو سیستم زد بریم از داروخونه بگیریم اسمشم نگفت اما ...

خوب میشی بخدااا بابا مطمینم من چ قد ب ی ارامبخش نیاز دارم فقط بخوابم عمیق اگ میدونی معرفی کن😔

پدر و مادر و برادرام 

عزیزم خدا حفظشون کنه❤❤🥰🥰🥰

خوب میشی بخدااا بابا مطمینم من چ قد ب ی ارامبخش نیاز دارم فقط بخوابم عمیق اگ میدونی معرفی کن😔

ممنونم😍 توکل بر خدا

میترسم معرفی کنم چون خودم فراریم از قرص

نیم ساعت قبل خواب گل گاو زبون دم کن بخور و موقع خواب ۳_۴ بار نفس عمیق بکش یکم نگه دار و رها کن

ممنونم😍 توکل بر خدا میترسم معرفی کنم چون خودم فراریم از قرص نیم ساعت قبل خواب گل گاو زبون دم کن ب ...

عزیزمی منم فراریم ولی نیس خیلی درگیره ذهنم برام دیگ مهم نیی چ بلایی سرم بیاد اما میدونم همینجا هستم شکر داره مرسی گلمم خوب شیی چشم الان پروپنانول خوردم ولی بیدارمم اه

عزیزمی منم فراریم ولی نیس خیلی درگیره ذهنم برام دیگ مهم نیی چ بلایی سرم بیاد اما میدونم همینجا هستم ...

البته شنیدم گل گاو زبونم برای فشاربالاها خوب نیست، گفتم بگم، پرانول برای استرسه، میدونم دلت خواب میخواد، باید بری دکتر اعصاب و روان قرص بده یا طب سنتی بری یا در طول روز ورزش کنی

ان شاءالله درگیری های ذهنیت حل بشن، غصه نخور الان همه درگیرن

البته شنیدم گل گاو زبونم برای فشاربالاها خوب نیست، گفتم بگم، پرانول برای استرسه، میدونم دلت خواب میخ ...

چشمممم اره پروپنانول برا قلب و استرس ۴ تا خوردم فقط ضربانم اروم شد خوابم نمیاد اخ ارهههه دلم ی خواب میخواد انقر بیهوش ک وقت برا فکر و چرت نباشع والا ادم باید مثبت باشه شکر بابت اون چیزی ک دارم ک نیود زنده نبودم اما خب فکرو خیاله دیگ اره همه درگیرن اما گاهی ی درگیری از کرونا بدتره 

چشمممم اره پروپنانول برا قلب و استرس ۴ تا خوردم فقط ضربانم اروم شد خوابم نمیاد اخ ارهههه دلم ی خواب ...

من زندگیم زیاد بالا پایین داشته، در تمام عمرم بهم ثابت شده اول و اول سلامتی

ان شاءالله مشکلاتت حل میشن، خدا بزرگه

برو چشاتو ببند و یکم ماساژ بده شقیقه هاتو، شاید خوابت برد

قبل خواب ناس و فلق بخون

من زندگیم زیاد بالا پایین داشته، در تمام عمرم بهم ثابت شده اول و اول سلامتی ان شاءالله مشکلاتت حل م ...

الهی قربونت بشم ایشالا تو شادی باشی ب حق امام حسین اره میدونم من اشتباه میکنم اما انقد برام ی چیز مهنه جونم بنده بهش ک اونم خوبه من زیادی حساسم ک از اروم شدن یهو تند تند قرص میخورم اخه یکی بگ تو ک حساسی براش باید سالم باشی🤦🏻‍♀️چشمممم میخونم حتماا صلوات میفرستم ممنون عزیزم