2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از عمه ها گفت دامادم یه مغازه بزرگ فروش لوازم خونگی داره بعد فهمیدیم کارگره اونجاست

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

چند سال پيش ك ميخاستيم بيايم تهران زندگي كنيم مادر بزرگم همه جا گفته بود ك من پزشكي قبول شدم و بخاطر دانشگاهم ميخايم بيايم تهران😂😂🤣

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

جاریم دندونشو ارتودنسی کرده با بیمه تکمیلی دو میلیون فقط دادن بعد من ازش پرسیدم چقدر شد گفت ۱۳ میلیون🥴🥴 مادرشوهرم به شوهرم گفته بود دومیلیون فقط دادن

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...

من پدر بزرگم خیاطه 

یبار باهم جایی بودیم یه اقایه دیگه هم بود هی بلوف میزد 

بابزرگ منم اومد روی اون طرفُ کم کنه گفت

طراح و خیاط لباس ارتش ایتالیا منم 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

حاجی ارتش ایتالیا اخهههه

پیرمرد پرحاشیه 😂😂😂😂😂❤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...