بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍 بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿 🧚♀️ مغرور ولی مهربون🧚♀️
من بدبخت هر جا میرم اگه جن باشهمتوجه میشم میبینم ولی آنی صداشون میشنوم همه بهم میگن خوبه که ولی عین سگ میترسم واقعا از دوتا چی تو زندگیم خیلی میترسم اول مار دوم جن
صدام میکنن نامردها ولی جدی بی شوخی خونه پدریم قدیمی بود الان نزدیک سی ساله که بازسازیش کردن ولی انگار نرفتن هنوز خاک بر سرها. دزد تشریف دارن اول عروسیمون با مامانم رفتیم خرید ی لباس و شال و لین چیزها خریدیم شوهرم اومد میخواستم نشونش بدم هرچی گشتم پیداش نکردم به مامانم گفتم تو برداشتی گفت نه بعد با خنده گفت لباسهای دخترو رو برداشتین چکار بعدش کلا یادمون رفت نشسته بودیم به صحبت که تو اتاق داداشم ی صدای خیلی بلند اومد اینقدر که سه تامون پریدیم ببینیم سقفی چیزی اومده پایین دیدیم پلاستیک لباسها وسط اتاق هست و هیچی هم نیست هر چی گشتم ی دلیل قانع کننده پیدا کنم هیچی نبود😯