2777
2789

تو عروسی داشتم عروس چقد قشه میخوندم میگف خوشم اومد ازت🥲🥲

خدایا چرا حالا تو اون حالت 😂😫

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم

فیلمشو برات میفرستم حوصله نوشتنشو ندارم فقط یه جایشو بزن جلو وقتی داشتی میدیدی😅

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشقش بودم شمارشو پیداکردم خودم بهش پیام دادم بعد فهمیدم‌اونم منو دوس داشته    بعد ۶ ماه باهم بودیم بعد ازدواج کردیم  الانم یه دخمل ۷ ساله دارم و همچنان عاشق همیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

شوهر من پسر عمومه،یه روز باعموم زن عموم اومدن خونمون،من براشون میوه بردم،تااومدم خم شم واسه عموم میوه بگیرم یه سیب افتاد پایین،عموم خندید گفت مبارکه،گفتیم چی؟ خندید گفت اومدیم خواستگاری،بدون اینکه قبلاً به ما بگن،هفته بعدش عقد کردیم،به همین راحتی

فامیل بودین ینی؟🤣

نه بابا من طرف دوماد بودم اونا طرف عروس 😂😂اونجا بهم شماره داد البته هنو نامزدیم در حد حرف 

همش میگه یادم نمیره یه دختر کوچولو با موهای چتری اون وسط عروس چقد قشنگه میخوند😂😫🤭🤭🤭

💔⚡تو مثل خواب خوب فانتزی ولی من کابوس غم ⚡💔      ⚡💔تو مثل رقص گل سرخی رو باد من مثل خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد 💔⚡کاربر قدیمیم
صدات خوبه حالا؟😅

بیشتر صدام جیغ جیغیه 😂😂😂🤣