2821
2789

من‌اقدامی‌نیستم‌اما یمدت اقدامی بودم‌الان بچه ام‌پیشم‌خوابیده خداروشکر.اگ سوالی داشتی‌میتونی بپرسی شایدبتونم‌کمکت‌کنم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من‌اقدامی‌نیستم‌اما یمدت اقدامی بودم‌الان بچه ام‌پیشم‌خوابیده خداروشکر.اگ سوالی داشتی‌میتونی بپرسی ش ...

من دو روز عقب انداختم ولی حال درستیم ندارم دلدرد و حالت تهوع و حس پریودی دارم 

زدم منفی شد. بنظرت امیدی هس؟ 

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
بعد از چند بار اقدام باردار شدین 

بعدچهارماه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

من دو سال و دو ماهه اقدامم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
من دو روز عقب انداختم ولی حال درستیم ندارم دلدرد و حالت تهوع و حس پریودی دارم  زدم منفی شد. بن ...

خب‌تا یه‌هفته‌بعد‌موعد امید هس اما شانسش‌کمه.بازم‌خدابزرگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز