ااالى مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1379 عنوان میشه لطفا ی لحظه بیاین،لطفا 60 بازدید | 6 پست سلام خانما،من باردارم...دوروزه احساس میکنم نفسم سخت بیرون میاد و قلبمم یوقتایی تیر میکشه،البته اینم بگم خیلی این چن روزه خبر بد شنیدم و احساس میکنم روم تاثیر گذاشته... حالا نمیدونم واقعیه یا تلقینهدارم دیووونه میشم بخدااخه انگار وقتی یکم سرم گرمه نفسم سخت نیست دوباره انگار یادش میفتم سخت میشهچیکارباید بکنم بنظرتون؟ لطفا نظراتتونو بگین ممنون میشم خدایا مواظب گل های زندگیم باش 1400/05/22 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aemz عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 211 بشین همه اتفاقاتی که افتاده رو رو کاغذ بنویس و بعد پاره کن یا درباره اش با یکی حرف بزن تا اروم بشی
angelllgirl عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1134 من كه در مورد باردارى و ربطش اينارو نميدونماما منم چند وقتى بود توهم كرونا ميزدمحتى گاهى واسه نماز صبح ك بيدار ميشدم يادم مى افتادحس ميكردم انقدر نفس تنگى دارم كه اگ بخوابمم ديگه خفه ميشم😐كلا توى توهم بودمبعد چند روز ديگ فهميدم همش توهم و تلقينه
ااالى مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1379 بشین همه اتفاقاتی که افتاده رو رو کاغذ بنویس و بعد پاره کن یا درباره اش با یکی حرف بزن تا اروم بشی اصلا موندم واقعیه یا نهکلافه شدم بخدا خدایا مواظب گل های زندگیم باش
ااالى مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1379 من كه در مورد باردارى و ربطش اينارو نميدونم اما منم چند وقتى بود توهم كرونا ميزدم حتى گاهى واسه نم ... دقیقا منم احساس میکنم الانه ک خفه شمهیچ علائم دیگه اییم تاالان نداشتم خدایا مواظب گل های زندگیم باش
angelllgirl عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 1134 دقیقا منم احساس میکنم الانه ک خفه شم هیچ علائم دیگه اییم تاالان نداشتم مطمئن باش تلقينه
ااالى مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 1379 مطمئن باش تلقينه ممنون عزیزدلم خدایا مواظب گل های زندگیم باش