2777
2789

چون گرونیه چون بی پولیه چون ازهرطرف ک میبینم شورش دراومد عصابمون خردمیشه این روی روحیمون تاثیرمیزاره که نمیتونیم به یه زندگی عادی خاسته های عادیمون برسیم من خودم به شخصه خیلی غصه میخورم فکرمیکنم فکرمیکنم وگریه میکنم این میشه افسرده ها زیادمیشه

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه چیز دیگه اس قشنگ فک کن

اگه میخوای بگی ایرانه😐میخوام بگم نه .مخالفم امروز داشتم نقشه کرونای کشورها رو‌میدیدم . آمریکا هم وضعیتش با وجود واکسینه قرمز بود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ترکیه اونجوری از دست بی تدبیری مسئولینش داره اتیش میگیره 

از اونور سیل و بدبختی فقر تو بقیه کشورا

افغانستان بیچاره که هیچی 

دنیارو بدبختی گرفته ......

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

وایی انرژی منفی تاپیک خیلی زیاده 

من فرار....🏃‍♀️

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
منم. شب تولدمه. فقط دوستام تبریک گفتن. خیلی ناراحتم شوهرم مطمعنم یادش نیس. دلم گرفته. کلی آرزو دارم ...

شوهر منم یادش نبود از همین جا یاد گرفتم نباید از شوهر توقع داشت شوهر خوب کم پیدا میشه پایه خوش اخلاق باشعور با ادب

مثبت اندیشی تو این اوضاع خیلی خنده داره!

دقیقا هیچ جوره نمیشه مثبت فک  کنیم

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
کاش یکاری بکنن واقعا…همه تو اینستا سازمان بهداشت جهانی رو تگ کردن استوری کردن هشتگ درست کردن پست کرد ...

امروز استوری یکی از کادر درمان رو دیدم جیگرم کباب شد تو تاپیک اخرمم هست خیلی غم انگیز بود گریم گرفت قشنگ🙂💔

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
ما دور و برمون پر اخبار منفین ،چشم‌باز میکنی با منفی مواجه میشیییی . مثبت اندیشی چیز مزخرفیه

شما منفی باف باش

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

شرایط ازدواج برای جوانهای مملکت فراهم نیست یه دخترنمیتونه ازدواج کنه چون جهیزیه نداره مریض نمیتونه بره دکتر داروبخوره چون پول نداره طرف بچه نمیاره چون نگران آیندشه بااین اوضاع افتضاح ایران گرونی کرونا حقوق های پایین 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
کاش یکاری بکنن واقعا…همه تو اینستا سازمان بهداشت جهانی رو تگ کردن استوری کردن هشتگ درست کردن پست کرد ...

اه دلم یه زندگی جدید میخواد یه زندگی با آرامش