2777
2789

اول این که گربه داخل آپارتمان میشه؟ باید کجا بزارمش؟ 

حدودا ماهانه خرجش چه قدر در میاد؟ و نژاد گربتون رو حتما بگید 

و این که اگه گربه بخرم بهش وابسته میشم؟ 

ممنون میشم جواب بدید😇

منممممم دلم گربههههه می خواممممم،ولی مثل چییی از گربه میترسم🥺😪

دلم یه گربه پرشین ناز نازی می خواد

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما داریم . نژاد dsh خیابونی هست . خیلییی باهوش و خوشگله ولی پررو طلبکار و از خودراضی

بهترین غذا رو میخوره . روی بهترین مبل میخوابه 

از وقتی اومده ۲.۵ هزینه وسایل حداقلی و دکتر و واکسنش شده توی سه ماه اخیر و غذا هم گوشت و مرغ از غذای خونه رو با ما میخوره 

برو تو ی پت شاپ اینترنتی هزینه وسایلاش و مدلاشون همه چک کن بعدش غذاشم اونجا هس هزینه دکترشم حدودی از سایتا پیداکن

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

توجه داشته باش گربه که میخوای بخری موهش تودهنت نره مریضی داره حیوون واقعاوابستگی داره بایدهرازچندوقتم واکسنش بزنی ازنظرمن حیوان خونگی اندازه یک بچه خرج ومراقبت داره

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

خیلی راحت توی آپارتمان می‌تونی گربه نگه داری و خیلی وابسته میشی. ماهانه حداقل حداقلش ۴۰۰-۳۰۰ تومن فقط پول خاک و غذای معمولی میشه. خرجهای اولیه مثل واکسن، جای خاک، جای خواب و... که یه باره داره. نگهداریش سخت نیست، چون فقط باید غذا بدی و خاکشو تمیز کنی، خودش جای دستشوییشو بلده. مسئولیتش زیاده، مثل بچه همش باید حواست بهش باشه خرابکاری نکنه، به خودش آسیب نزنه، گلدون و شکستنی جلو دستش نباشه و...

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من خیلی دوست دارممم واقعا  مراقبم از این لحاظ

دوست داری ومیتونی ازپس مخارجش بربیای بخراگرخانوادت بااین قضیه مشکلی ندارن

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..